2020-06-01 17:06

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie: Pericolele perioadei

 |  23:55
HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie: Pericolele perioadei

Horoscop de week-end 6-7 iulie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 6-7 iulie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Berbec

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Astfel, este posibil să ai parte de întâlniri romantice sau pur și simplu începi să te gândești mai serios la o relație pe termen lung.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Taur

Vrei să redecorezi, pentru ca locuința ta să ajungă să te definească mai bine. În plus, ai o mulțime de energie pozitivă, iar creativitatea nu va lipsi.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Gemeni

Reușești să discuți fără vreo reținere despre ceea ce simți. Petreci timp de calitate alături de sufletul tău pereche și reușești să te relaxezi.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Rac

În acest weekend te concentrezi pe propria persoană. Astfel, faci tot ce ține de pasiunile pe care le ai și reușești să ajungi la un echilibru interior.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Leu

Ai încredere în propria persoană, astfel că nu dai înapoi de la nicio provocare din acest weekend. În plus, te bucuri de momente romantice cu partenerul de cuplu.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Fecioară

Petreci mult timp alături de prieteni și, în plus, cunoști mulți oameni noi cu care ești pe aceeași lungime de undă. Ești mai sociabil decât în mod normal.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Balanță

Petreci mult timp în aer liber, îți faci prieteni și te bucuri de tot ce înseamnă relaxare. În plus, această socializarea îți poate deschide niște uși neașteptate.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Scorpion

Ești în centrul atenției. Optimismul și energia pozitivă te ajută să cucerești orice grup de oameni cu care interacționezi.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Săgetător

Experiențele noi îți ghidează acest weekend. În plus, romantismul nu va lipsi, astfel încât ai parte de un weekend de neuitat alături de o persoană importantă din viața ta.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Capricorn

Acum este momentul să iei decizii importante legate de viața sentimentală. Ești rațional și, totuși, reușești să iei în calcul și sentimentele pe care le ai.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Vărsător

Petreci timp de calitate alături de persoana iubită. O ieșire din oraș ar putea fi benefică pentru viața de cuplu și, astfel, puteți trece la un nou nivel.

HOROSCOP de WEEK-END 6-7 iulie Pești

Te simți tot mai atras de o anumită persoană și nu mai poți ignora aceste sentimente. În acest weekend ai curajul necesar să vorbești despre ceea ce simți.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05

In legatura cu acest articol...

HOROSCOP 5 IULIE: Atenție la cheltuieli!

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Bani, dragoste, sănătate și carieră
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine