2019-10-17 12:04

HOROSCOP de WEEK-END 8-9 SEPTEMBRIE

 |  23:49
HOROSCOP de WEEK-END 8-9 SEPTEMBRIE

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-end 8-9 septembrie 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

BERBEC

Un weekend pe placul vostru. Două zile pline de voie bună și multă distracție. Un prieten vă propune să faceți ceva și sunteți destul de inspirați pentru a accepta. Nu o să regretați nimic.

TAUR

Sunteți adevărați lideri, iar acest lucru este evident în aceste zile. Cei din jur vă admiră, țin cont de sfaturi și încearcă să vă imite comportamentul, iar această putere de influențare vă oferă satisfacție.

GEMENI

Pentru voi weekend-ul ăsta înseamnă liniște și relaxare. Știți că urmează o perioadă agitată, așa că faceți tot posibilul să vă încărcați bateriile și să vă încărcați cu energii pozitive.

RAC

Nu aveți chef să dați curs unei invitații și să plecați din oraș, așa că aceste două zile le veți petrecere în căldura căminului vostru. Nici de musafiri nu prea aveți chef, însă de aceștia nu scăpați.

LEU

Deși este sfârșit de săptămână, nu prea aveți timp liber. Alături de partenerul de viață sunteți foarte ocupați și o să alergați încontinuu. O să fiți epuizați până duminică.

FECIOARĂ

Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

BALANŢĂ

Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și vă așteptați la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stai liniștiți, pentru că veți fi recompensați.

SCORPION

Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea vă prind din urmă. Așa că mai bine vă apucați de treabă și vă luați gândul de la distracție zilele acestea.

SĂGETĂTOR

Sunteți într-o formă de zile mari și vă așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

CAPRICORN

Luați parte la niște activități interesante alături de partenerul de viață în acest weekend. Aceste activități vă vor apropia și vă vor duce relația la un alt nivel.

VĂRSĂTOR

Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru va ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

PEŞTI

Sunteți o persoană deschisă la nou și weekend-ul acesta veți accepta o provocare. Deși la început o priviți cu suspiciune, o să vedeți că este cea mai bună variantă pe care o puteați alege.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray