2020-01-27 06:48

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE. SFATUL astrelor

 |  00:49
HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE. SFATUL astrelor

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 9-10 februarie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Berbec

Vrei să faci ceva ieșit din comun, ceva ce nu ai mai încercat până acum, iar un prieten bun îți oferă curajul necesar. Ai parte de un weekend de neuitat.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Taur

Ai o idee interesantă și nu prea știi cum să o pui în aplicare, însă o discuție cu un prieten bun te va ajuta să-ți dai seama care este cel mai bun mod în care să începi.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Gemeni

Începi să fii cu adevărat apreciat de cei din jur. Prietenii și colegii de muncă îți găsesc ideile foarte ingenioase, iar acest lucru îți oferă încredere în propria persoană.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Rac

Ai o mulțime de energie pozitivă și, în plus, curaj. Vrei să ajuți cât de mult poți, iar acțiunile pe care le faci în acest weekend îi fac pe cei din jur să te aprecieze mai mult.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Leu

Ai parte de o conversație interesantă cu o persoană foarte importantă din viața ta, iar acest lucru te ajută să îți schimbi modul în care privește lucrurile. Ești mai optimist.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Fecioară

Ai parte de surprize plăcute în acest weekend. Fie că este vorba de un cadou sau de o veste bună de la o persoană importantă din viața ta, starea de bine este asigurată.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Balanță

Îți concentrezi atenția asupra vieții amoroase. Vrei să fii din ce în ce mai spontan, iar această nouă atitudine ajută la construirea unei relații mai satisfăcătoare.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Scorpion

Vrei să faci o serie de schimbări când vine vorba de locuința ta. Te gândești tot mai mult să redecorezi, iar în acest weekend pui pe o foaie ideile pe care le ai.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Săgetător

Găsești o persoană cu care poți să discuți despre orice, fără să te simți judecat. Fie că este vorba de o persoană nou sau de un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult, această deschidere te ajută să te relaxezi.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Capricorn

Te gândești tot mai mult la sectorul financiar, însă, în acest weekend, vrei să iei niște decizii care să te ajute să-ți atingi aspirațiile de pe acest plan.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Vărsător

Ai multe de spus, însă nu toată lumea are disponibilitatea să te asculte. Cu toate acestea, încearcă să faci tot posibilul să stai cât mai departe de conflicte.

HOROSCOP de week-end 9-10 FEBRUARIE Pești

Începi să-ți acorzi mai multă atenție. Vrei să începi să lucrezi la viitorul tău și nu mai ești dispus să faci compromisuri când vine vorba de lucrurile care te fac fericit.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine