2019-07-19 15:15

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE: Ce vă așteaptă

 |  00:52
HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE: Ce vă așteaptă

Totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 9-10 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE BERBEC

Două zile de liniște. Nu v-ai făcut niciun plan tocmai pentru că vreți să stați acasă și să dormiți. Duminică este posibil să primiți vizita unor prieteni.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE TAUR

Prima parte a weekend-ului o să fie obositoare, pentru că o să aveți de făcut câteva drumuri solicitante. Abia duminică seară o să reusiţi să dormiți mai mult și să vă odihniți.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE GEMENI

Primiți o sumă de bani consistentă și vreți să vă răsfățați, așa că vă orientați direct către magazine. O să umblați ceva până când o să găsiți un lucru interesant, dar nu vă dați bătuți pentru că sunteți pregătiți de o sesiune de cumpărături ca la carte.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE RAC

A fost o săptămână agitată pentru voi, așa că în aceste zile libere nu vreți decât să vă relaxați. Totuși sunteți oamenii de bază în anumite probleme, iar odihna trebuie să mai aștepte pentru că rezolvarea lor se află la voi.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE LEU

Zilele vi se par mult prea scurte și nu aveți timp să faceți tot ceea ce v-ați propus. Ați dori să se lungească măcar cu câteva ore. O să aveți nevoie de ajutorul unui prieten pentru a reuși să duceți totul la bun sfârșit.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE FECIOARĂ

Găsiți niște poze mai vechi și vă apucă nostalgia. Vă gândiți cu drag la rudele pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme, așa că în acest weekend plănuiți să le faceți o vizită, conform Bucurestifm.ro

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE BALANŢĂ

Weekend-ul ăsta descoperiți cel mai bun mod de a vă relaxa alături de partenerul de viață și de prieteni. Sunt șanse mari să ieșiți din oraș.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE SCORPION

Seriozitatea de care dați dovada mereu vă împiedică să vă odihniți. Nu mai încercați să îi mulțumiți pe toți și încercați să vă relaxați pentru că s-ar putea  fiți voi cei care nu se odihnesc.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE SĂGETĂTOR

Un weekend special din punct de vedere  al dragostei,  dar tensionat din cauza  unei rude a partenerului care intervine  în probleme care nu o privesc. Chiar  şi așa, veți trece cu vederea toate aceste probleme.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE CAPRICORN

Este un weekend pe care îl aşteptaţi de câteva zile. Veţi petrece orele în pace şi armonie alături de familie.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE VĂRSĂTOR

Pentru voi weekend-ul ăsta înseamnă liniște și relaxare. Știți că urmează o perioadă agitată, așa că faceți tot posibilul să vă încărcați bateriile și să vă încărcați cu energii pozitive.

HOROSCOP de WEEK-END 9-10 IUNIE PEŞTI

Un weekend pe placul vostru. Două zile pline de voie bună și multă distracție. Un prieten vă propune să faceți ceva și sunteți destul de inspirați pentru a accepta. Nu o să regretați nimic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray