2019-05-26 08:22


HOROSCOP DECEMBRIE 2018. Totul despre sănătate, bani, dragoste și carieră

 |  00:54
HOROSCOP DECEMBRIE 2018. Totul despre sănătate, bani, dragoste și carieră

Aceasta este luna in care lunga perioada cu planete retrograde se termina! Influentele retrogradelor inca exista o parte din luna, dar cu siguranta vei simti cum mantia energiilor planetelor retrograde devine mai usoara si intr-un final este data la o parte. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru luna decembrie 2018, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Berbec

Luna decembrie se anunță a fi una plină de evenimente în ceea ce privește sectorul financiar. Berbecii trebuie să trateze cu foarte mare seriozitate deciziile pe care trebuie să le ia, pentru că sunt predispuși la greșeli când vine vorba de administrarea banilor. Mai mult, nativii se vor concentra și pe dezvoltarea pe plan spiritual. Astfel, aceștia vor călătorii, vor studia și vor încerca să ajungă la un echilibru.

Taur

Vor exista o serie de conflicte în interiorul cuplului sau familiei. Deși la prima vedere acestea par probleme minore, dacă nu sunt rezolvate, pot degenera într-o serie de certuri care vor aduce cu ele rupturi. Pe de altă parte, Taurii vor găsi curajul necesar pentru a încheia o anumită etapă a vieții și pentru a trece la o alta, mult mai productivă.

Gemeni

Luna decembrie va fi una aglomerată. Gemenii au o mulțime de proiecte pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, vor să înceapă altele și își doresc și să acumuleze o serie de informații noi care îi vor ajuta în drumul pe care l-au ales. Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru ei, având în vedere că stilul acesta de viață este pe placul lor. În plus, relațiile sentimentale cunosc o îmbunătățire semnificativă.

Rac

Luna decembrie este o lună în care Racii își concentreaziă atenția asupra prietenilor vechi pe care i-au tot ignorat în ultima perioadă. Vor să se reconecteze cu aceștia și chiar reușesc. În plus, relația cu partenerul de viață cunoaște îmbunătățiri, iar dacă nativii nu sunt într-o relație, acum există șanse mari să cunoască persoana potrivită.

Leu

Familia este în centrul atenției pentru Lei în această perioadă. Sărbătorile le intensifică dorința de a petrece cât mai mult timp cu familia, astfel luna decembrie aduce cu sine energie pozitivă. În plus, relația amoroasă cunoaște îmbunătățiri. În ceea ce privește sectorul profesional, nativii încep să privească într-un alt mod responsabilitățile pe care le au și, astfel, sunt din ce în ce mai productivi.

Fecioară

Fecioarele călătoresc mult în luna decembrie. Nu vor să stea prea mult într-un singur loc, așa că fiecare mică excursie care iese la iveală li se pare o idee minunată. Nativii se bucură de orice minut liber pe care îl au și încep să îi apreciezi mai mult pe cei de lângă ei. În plus, încep să acorde atenție și dezvoltării personale. Vor să ajungă să se cunoască mai bine și fac tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivul.

Balanță

Sectorul financiar se schimbă semnificativ, iar Balanțele trebuie să nu rateze nicio oportunitate. Deciziile pe care va fi nevoie să le ia trebuie analizate foarte bine, dacă își doresc să cunoască îmbunătățirile financiare la care tot speră de mult timp. Pe de altă parte, încep să acorde mai multă atenție familiei, pe care au tot neglijat-o în ultima vreme.

Scorpion

Viața Scorpionilor va cunoaște mai multe schimbări semnificative. Astfel, luna decembrie este o lună a noilor începuturi pentru ei. Încep să se cunoască mai bine și nu mai vor să facă niciun compromis în ceea ce privește fericirea. Încep să muncească mai mult pentru ceea ce își doresc, iar la sfârșitul unei zi extenuante încep să se simtă cu adevărat împliniți.

Săgetător

Săgetătorii învață să comunice mai eficient și să renunțe la orgoliu. Luna decembrie îi va învăța eficiența muncii în echipă, iar problemele dificile își vor găsi o rezolvare în acest fel. Pe de altă parte, sănătatea cunoaște o serie de vulenrabilități, astfel va fi necesar să îi acorde mai multă atenție decât în mod normal. Nativii încep să conștientizezi cât de importantă este sănătatea.

Capricorn

Capricornii reușesc să rezolve o serie de probleme în luna decembrie. Discuțiile cu prietenii oferă nativilor o nouă perspectivă asupra lucrurilor și apar o serie de schimbări când vine vorba de planurile de viitor. În plus, Capricornii învață să fie mai discreți și să selecteze doar informația de care au nevoie. Pe de altă parte, nativii vor petrece mai mult timp de unii singuri, iar acest lucru va fi benefic pentru echilibrul interior.

Vărsător

Vărsătorii încep să facă o serie de schimbări socio-profesională. Nu sunt mulțumiți de situația în care se află în prezent și nu mai au răbdarea necesară pentru a aștepta ca lucrurile să se schimbe. Astfel, luna decembrie este o lună a acțiunii. Pe de altă parte, Vărsătorii trebuie să aleagă cu grijă cuvintele pe care le aruncă altora, pentru că există posibilitatea să îi rănească pe cei apropiați.

Pești

Nativii își fac planuri mărețe de viitor. Vor să evolueze pe toate planurile și încep să își organizeze timpul în acest sens. Peștii acordă atenție fiecărui sector în parte și încep să-și selecteze mai bine oamenii din jurul lor. Aceștia vor mai mult optimism în viața lor și nu mai sunt dispuși să facă niciun compromis în acest sens. Renunță la orice a fost toxic pentru ei în anul care se află pe sfârșit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-04

TAGURI: horoscop, horoscopul anului, horoscop azi, horoscop decembrie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2018
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
02 Dec 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG