2020-07-14 09:53

HOROSCOP LUNA AUGUST: Luna aduce schimbări majore

 |  00:05
HOROSCOP LUNA AUGUST: Luna aduce schimbări majore

Horoscop august. O nouă lună, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru luna august 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop august Berbec

Răspunsul la o întrebare mai veche iese la lumină și, astfel, poți să pui capăt unei etape din trecutul tău care a pus mult timp presiune pe tine. În luna august primești mai multe vești bune.

Horoscop august Taur

Romantismul caracterizează această lună. O relație plină de pasiune și inspirație o să apară, iar acest lucru o să-ți ofere mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop august Gemeni

În această lună faci lucrurile diferit, comparativ cu ceilalți. Creativitatea este prezentă la fiecare pas și reușești să rezolvi fiecare problemă care îți apare în cale.

Horoscop august Rac

Muncești din greu, însă nu ai de gând să renunți. Ești tot mai determinat să faci ceva pentru viitorul tău și nu ești dispus să faci compromisuri în această direcție.

Horoscop august Leu

Luna aceasta aduce multe schimbări și transformări când vine vorba de tine. În plus, acorzi mult mai multă atenție studiului și vrei să te perfecționezi într-un domeniu pe care îl iubești.

Horoscop august Fecioară

Acționezi pentru fiecare lucru care ți se pare corect. Nu dai în spate de la nicio provocare și ești gata să îți faci vocea auzită. Ești o inspirație pentru cei din jurul tău.

 

Horoscop august Balanță

Te găsești de mai mult timp într-o situație care nu îți place, iar luna aceasta ești gata să pui punct. Nu mai vrei să ai în jurul tău oameni toxici și ești gata să faci un prim pas în această direcție.

Horoscop august Scorpion

Este nevoie să iei o decizie importantă în această lună și nu prea știi în ce direcție să te îndrepți. Este important să îți asculți instinctul și inima în această problemă.

Horoscop august Săgetător

Creativitatea este prezentă cu tine la fiecare pas. În plus, în această lună este posibil să îți îndeplinești un vis mai vechi legat de carieră și, astfel, reușești să intri pe drumul pe care îți dorești.

Horoscop august Capricorn

Ai șanse să te trezești într-o situație pe care nu ți-o dorești, într-un triunghi amoros. Încearcă să stai departe de astfel de probleme și ia decizii repede, în caz contrar o să pierzi ambele persoane.

Horoscop august Vărsător

 Pui piciorul jos. Nu mai vrei să faci compromisuri, astfel încât în această lună lupți pentru toate lucrurile pe care ți le dorești. Nu mai vrei să aștepți ca lucrurile pur și simplu să se întâmple.

Horoscop august Pești

Îți dorești tot mai mult să pleci departe de oraș. Vrei să încerci lucruri noi și să te bucuri de tot ce înseamnă aventură. În plus, faci pași importanți în ceea ce privește îmbunătățirea stilului de viață.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz