2020-04-06 22:08

HOROSCOPUL iubirii pentru 2020. Care sunt norocoșii zodiacului

 |  18:30
HOROSCOPUL iubirii pentru 2020. Care sunt norocoșii zodiacului

2020 se anunţă a fi un an favorabil din punct de vedere al iubirii pentru zodiile de pământ. Horoscopul dragostei aduce veşti excelente pentru nativii Rac, iar în ceea ce priveşte capacitatea de cucerire a persoanelor de sex opus, Leii sunt favoriţii astrelor.

Iată ce îţi rezervă horoscopul iubirii în anul 2020:

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Berbec

Dragostea nu va fi importantă în 2020. Dacă sunteți într-un cuplu, veți continua așa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstrații de iubire. Nu vă vei simți romantic și vă veți mulțumi cu menținerea armoniei, bunăstării și urmării vieții de zi cu zi. Așa cum am spus, munca și profesia voastră vă vor păstra total absorbit și veți uita puțin de partener și familie. Acest lucru nu înseamnă că aveți de gând să rupeți relația , dar lucrurile vor continua așa cum au fost până acum. Dacă sunteți ești single, veți rămâne singur, pentru că nu simțiți că vă atașați de cineva sau începeți o relație serioasă. Dacă cineva vă atrage atenția, va fi cineva atractiv și inteligent, pentru că veți fi mai atras de conversațiile inteligente decât de sex. Ați putea avea mai multe relații sporadice cu colegii de la muncă.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Taur

Dragostea se îmbunătățește în general. Dacă sunteți un cuplu, va fi un an de alegeri și schimbări. Un an pentru îmbunătățirea relației sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteți singuri, veți avea mai multe relații sporadice și mult succes cu sexul opus și una dintre ele ar putea fi importantă și serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relația”, să o lași să curgă încet, fără să forțezi ceva. Așteptă să treacă lunile, pentru a cunoaște bine persoana respectivă, fără compromisuri. Ești iubitor conservator și cauți o persoană foarte specială, cineva cu aceeași filozofie de viață, cu clasă, poziție socială și pe care o poți arăta tuturor. Vrei să înveți de la ea. Ar putea fi profesorul tău, mentorul sau șeful tău.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Gemeni

Dacă sunteți căsătorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca până acum. Fără modificări sau despărțiri, dar fiți atenți, deoarece puteți avea mai multe crize. Veți încerca să construiți relația, să continuați, dar ceea ce ar trebui să faceți este să aprindeți din nou pasiunea. Dacă sunteți singuri, veți ieși și veți întâlni oameni de sex opus, dar mai liniștiți decât înainte. Veți fi mai selectiv, veți fi mai calm. Acum vă interesează oameni educați, care au un nivel social și economic mai ridicat decât al vostru. Feriți-vă de asta! Ați putea ieși cu interes cu cineva și nu va funcționa bine. Pe de altă parte, veți ieși cu oameni doar pentru sex și nici nu va fi o soluție. Veți fi atras de medici.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru împreună cu viața socială și munca. Vei fi neliniștit, simțind că ceva nu este în regulă în relația ta și că trebuie să faci ceva. Această situație te va determinaa să faci lucruri extreme, cum ar fi să vrei să îi trezești gelozia flirtând cu ceilalți, să creezi scene sau momente intime și romantice, pentru a restabili acea pasiune de la început. Tot anul vei fi în această stare. Dacă ești single, vei simți nevoia să ai un partener stabil și să fii iubit. Dar, în timp ce „persoana respectivă” va sosi, vei accepta tot felul de întâlniri, atât timp cât îți vei oferi posibilitatea de a întâlni dragostea vieții tale. Acest lucru te poate duce în ipostaza să ai mai multe relații sporadice pe parcursul anului. Începând cu luna mai, te-ai putea îndrăgosti de cineva iremediabil și poți începe o poveste romantică, cu perspective bune. Este vorba despre cineva mai în vârstă decât tine. Te vei simți protejat și fericit.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducție va fi enormă și vei face ravagii. Dacă ești single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simți aventuros în această privință. Iubirea și relațiile de muncă se intersectează și asta înseamnă că vei avea tendința de a menține relații cu unul dintre șefii tăi sau vor fi șefii tăi. Cert este că vei fi atras de oameni puternici, cu o poziție socială bună. Dacă ești un cuplu, te-ai putea căsători. Dacă ești deja căsătorit, te vei descurca foarte bine, pentru că ești foarte conservator. Puterea ta de seducție va readuce pasiunea în relația ta.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Fecioară

Iubirea este importantă pentru tine. Ai trecut prin crize multiple cu partenerul sau ai renunțat la cuplu, pentru că nu au fost relații așa cum ți-ai dorit. În 2020 vei rămâne la fel, cerând la maxim. Ceea ce trebuie să înțelegei este că oamenii au nevoie de timp pentru a se dărui, pentru a se cunoaște, pentru a se accepta pe ei înșiși, trebuie să fie toleranți și respectuosi. În acest an, mulți obțin acea perfecțiune pe care o dorești. Dacă ești single, ar trebui să cauți sexul opus în alte medii și să te concentrezi asupra relațiilor într-un alt mod. Iubirea devine mai spirituală, de aceea ar trebui să mergi la seminarii, cursuri. Vei avea mai multe oportunități în acest an, pe care va trebui să știi să le detectezi. Nu judeca totul, distrează-te!

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Balanță

În al doilea semestru, poți întâlni dragostea vieții tale. Vei avea mult magnetism sexual și vei atrage mai mult. Vei avea multă viață socială, așa că nu vor lipsi de oportunități de a întâlni pe cineva. Atracția sexuală, dragostea la prima vedere și relațiile rapide și pasionale vor predomina. Dacă dorești, ca relația să dureze, ar trebui să fii mai conservator, să îți faci timp pentru a întâlni persoana, pentru a alege un alt tip de persoană și a face relația mai profundă și mai adevărată. Ești atras de oameni frumoși, cu un fizic impunător, aventuros, independent ... Problema este că nu durează de obicei mult timp. Vei avea mai multe relații sporadice pe parcursul anului.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Scorpion

Pentru cuplul căsătorit relația va fi una dificilă, iar unii vor sfârși prin rupturi. Problema este că nu vrei același lucru și tot timpul vor fi discuții, dezacorduri și probleme. Dacă nu vrei să-ți închei căsnicia, învață să renunți și lasă anul acesta să meargă lucrurile de la sine. Dacă ești single, lucrurile vor merge foarte bine pentru tine ... Vei avea o relație sporadică, una după alta. Tot anul va fi la fel, relații care încep super pasionate și se termină brusc. Dragostea va fi aventuroasă, jocul seducției constante și o mulțime de experiențe și relații noi. Va fi interesant, dar foarte instabil Scorpion în 2020. Un fost iubit al tău ar putea reapărea în viața ta pentru scurt timp și pasiunea îți va invada viața, dar va dispărea din nou. Lucrul bun este că vă va permite să clarificați problemele care au rămas neterminate printre voi.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Săgetător

Dacă ești căsătorit, vei rămâne căsătorit, fără schimbări, dar și fără prea mult interes. Apar probleme, din cauza lipsei de atenție în cuplu. Dacă ești singur, este posibil să rămâi singur. Aceasta nu înseamnă că nu pot apărea aventuri sporadice, dar dacă apar, nu va fi pentru că ai căutat asta. Vei oferi o imagine greșită despre tine, pentru că vei arăta indiferență și răceală, când în realitate ești bucurie și bună dispoziție.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Capricorn

Casa dragostei va fi foarte afectată de cele 6 eclipse, care vor avea loc pe parcursul anului. Planeta ta este Luna, de aceea cele 4 eclipse lunare reprezintă crize și lupte cu soțul / soția ta. Chiar și așa, dacă ești căsătorit, vei continua așa, dar unii vor rupe relația. Pe scurt, NU este un an pentru dragoste romantică, ci pentru lupte și crize multiple. Pe de altă parte, ceea ce crește este atractivitatea și puterea ta socială și de comunicare. Dacă ești singur, veți atrage multe relații sporadice sau explozive, care vor fi dificil de întreținut. Personajul tău va fi uneori insuportabil, rece, ascuțit și neplăcut. În plus, dorința ta de independență îi va alunga pe cei serioși. Ceea ce este clar, este că vei avea mai multă viață socială ca niciodată. Chiar și prietenii care nu te-au sunat deja sau prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ani de zile își vor aminti de voi.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Vărsător

Vărsător, în 2020 iubirea nu va fi foarte importantă pentru tine. Dacă ești singur, vei rămâne același, singur. Vei prefera să te dedici mai mult activităților tale decât să socializezi. Nu te va deranja să fii fără partener. În al doilea semestru te vei înveseli un pic mai mult și vei ieși mai mult cu prietenii, dar nu cu mult. Dacă ești căsătorit, nu vei face bine anul acesta. Starea ta de spirit independentă va cauza discuții și probleme în căsătoria sau în relația ta. Să spunem că marele tău interes spiritual te separă de partenerul tău, care nu îți împărtășește deloc ideile. Unii ar putea ajunge să rupă relația; alții vor continua, dar va fi greu. Există prea multe diferențe între ambele modalități de utilizare a timpului liber, pe care îl aveți în comun.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Pești

2020 nu va fi un an romantic pentru tine. Te vei simți foarte independent și nu vei simți că depinzi de nimeni. Îți va face plăcere să fii singur. Dacă ești căsătorit sau într-un cuplu, vei rămâne la fel, fără schimbări, deși nu va fi minunat. Dacă ești single, vei rămâne singur. Anul acesta nu este o prioritate să te îndrăgostești și să obții un partener serios. Ești concentrat pe munca ta. Vei întâlni o mulțime de oameni noi și ai putea avea multe relații sporadice și scurte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine