2020-01-28 08:28

Horoscopul Lunii Aprilie. Astrele ne-au pregătit mari surprize

 |  22:31
Horoscopul Lunii Aprilie. Astrele ne-au pregătit mari surprize

Luna aprilie le aduce mari schimbări și surprize, mai ales sentimentale, pentru majoritatea nativilor. Pentru ceilalți, însă, astrele nu anunță mari schimbări, nici în plan personal, nici profesional.

Horoscop Berbec Aprilie 2016

După 14 aprilie, va trebuie să jonglezi între serviciu și familie până vei găsi un echilibru. Tot în a doua parte a lunii, va trebui să-ți stabilești obiectivele în viață și să-ți urmezi inima. La muncă este posibil să te confrunți cu ceva probleme, pe care vei reuși într-un final să le rezolvi. Pe plan personal, dacă ești singur, ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine, iar dacă ești deja implicat într-o relație, este posibil ca familia voastră se se mărească.

Horoscop Taur Aprilie 2016

Predicțiile pentru nativii Taur sunt încurajatoare pentru luna aprilie. Treburile casnice îți vor lua mai mult timp decât ai estimat, dar, cu ajutorul celor din jur, vei reuși să le duci la îndeplinire. În prima jumătate a lunii aprilie, vei face progrese la serviciu, situație care-ți va aduce și mai mulți bani în cont. Cei implicați într-o relație vor trebui să ia o decizie legată de viitorul lor, în timp ce persoanele singure sunt în căutarea sufletului-pereche.

Horoscop Gemeni Aprilie 2016

Nativii Gemeni vor pune accentul în această lună pe carieră. Eclipsa de pe 19 aprilie va influența relațiile cu cei din jur. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acum ai toate șansele să-l găsești. Pe plan sentimental, nu stai deloc bine. Vor apărea ceva tensiuni în cuplu, ce vor duce, în unele cazuri, la despărțiri.

Horoscop Rac Aprilie 2016

Cei născuți sub această pecete astrologică vor avansa în carieră, în această lună, ocazie cu care își vor mări venitul. Pe plan sentimental, în mare parte lucrurile rămân neschimbate. În schimb, este posibil să te confrunți cu ceva probleme de sănătate. Trebuie să te odihnești mai mult și să faci unele modificări în dietă.

Horoscop Leu Aprilie 2016

Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți în luna aprilie pentru nativii Leu. Ba mai mult, vei fi încurajat de partener și de prieteni în luarea deciziilor ce privește creșterea venitului. Eclipsa solară, care va avea loc pe 19 aprilie, va avea un impact major asupra personalității tale. Încearcă să faci în așa fel încât ascensiunea în carieră să nu ducă la conflicte în familie.

Horoscop Fecioară Aprilie 2016

Luna aprilie va fi favorabilă pentru nativii Fecioară, atât pe plan financiar, cât și sentimental. Vei depune eforturi pentru a fi avansat, dar vei culege roadele muncii tale mai repede decât crezi. Cei singuri au toate șansele să-și facă noi prieteni, iar cei care sunt deja implicați în relații de lungă durată, se vor bucura din plin de compania partenerului.

Horoscop Balanță Aprilie 2016

Te vei confrunta cu ceva disensiuni în viața de cuplu la începutul lunii. Independența și propria inițiativă sunt importante, dar lasă-i și pe cei din jur să te ajute, pentru a nu te epuiza. Pe plan financiar, situația nu este deloc roz. Totul va intra pe un făgaș normal după data de 19 aprilie. Ești în căutarea unei persoane cu care să-ți împarți viața și este posibil s-o găsești în această lună.

Horoscop Scorpion Aprilie 2016

Iubești din nou și esti fericit în sfârșit, pentru că a apărut partenerul potrivit exact de unde nu te așteptai. Mai mult, luna aprilie este una numai bună pentru a avansa în carieră. Dacă îți cauți un alt serviciu, la mijlocul lunii vei primi o ofertă de nerefuzat. 

Horoscop Săgetător Aprilie 2016

Armonia în familie este esențială pentru Săgetători în luna aprilie, mai ales că astfel vor putea să avanseze în carieră. Eclipsa de la 19 aprilie îți va influența convingerile spirituale. Pe plan profesional, este posibil să trebuiască să-ți schimbi locul de muncă din cauza presiunii familiei.

Horoscop Capricorn Aprilie 2016

Problemele de la muncă nu te vor afecta pe plan familial. Cei singuri se vor îndrăgosti iremediabil în această lună. În schimb, pentru cei căsătoriți, luna aprilie nu este prielnică pentru mărirea familiei. Pentru a nu avea problem de sănătate, fă mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi și fă modificări în stilul de viață.

Horoscop Vărsător Aprilie 2016

Problemele emoționale vor fi pe primul plan în luna aprilie, pentru nativii Vărsător... din nou. Propria inițiativă va fi necesară pentru a avea succes în viață. Doar așa vei putea să-ți schimbi destinul. Astrele nu sunt favorabile în ceea ce privește schimbarea locului de muncă. Relația cu cei din jur va suferi ceva modificări după 19 aprilie, când stresul va conduce la unele disensiuni.

Horoscop Pești Aprilie 2016

Vei fi cooptat într-un mare proiect, care-ți va adduce beneficii substanțiale în această lună. Cei singuri nu vor avea nici o problemă în a lega noi prietenii, în timp ce persoanele implicate în relații serioase sunt nevoiți să facă față unor schimbări semnificative.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine