2020-08-09 12:45

HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE. Ce schimbări trăiesc românii

 |  19:24
HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE. Ce schimbări trăiesc românii

Cea de-a doua lună a anului 2017 aduce modificări importante în plan amoros pentru mai multe zodii. Iată horoscopul detaliat al lunii februarie 2017, conform Realitatea.net.

Horoscop februarie 2017 Berbec

Luna februarie este una plină de romantism pentru Berbeci. Ei vor simți fiorii dragostei din plin, mai ales la începutul și la jumătatea lunii. De asemenea, sunt plini de energie, dar acest lucru îi poate face să ia decizii pripite.

Finalul lui februarie îi va găsi stabili din punct de vedere financiar. Singura condiție este să nu înceapă să arunce banii pe lucruri inutile la mijlocul lunii.

Horoscop februarie 2017 Taur

Dragostea pare să fie principala problemă pentru Tauri în această lună. Sunt nemulțumiți de relațiile cu partenerii de cuplu, iar neînțelegerile se pot prelungi pentru săptămâni întregi. Muncesc mult, cu determinare, atât la începutul cât și la mijlocul lunii și vor fi recompensați pentru acest lucru.

Sfârșitul lunii îi găsesște într-o stare de indispoziție fizică așa că ar trebui să facă o vizită medicului.

Horoscop februarie 2017 Gemeni

Luna februarie debutează cu multă energie amoroasă pentru Gemeni. Ei caută tot felul de aventuri pasionale și se află într-un climat erotic care le priește perfect. Trebuie doar să nu se lase pradă tuturor dorințelor, pentru că se poate ajunge la conflict.

Jumătatea lunii îi găsește plini de inspirație și dornici de a realiza cât mai multe la locul de muncă. La sfârșitul lunii, s-ar putea ca starea de sănătate să le pună unele probleme minore.

Horoscop februarie 2017 Rac

Prima săptămână vine cu rutină pentru Raci, care își vor vedea liniștiți de viață. Viața lor sentimentală se bucură și ea de liniște.

Mijlocul lunii aduce multă aglomerație în programul lor, dar și câștiguri care să le recompenseze din plin munca depusă. Sfârșitul lunii îi găsește visând la un concediu sau la câteva zile de relaxare totală.

Horoscop februarie 2017 Leu

Leii sunt cuprinși de emoții puternice la început de lună. Cei singuri sunt cuprinși de o nouă dragoste, cei cu relații se gândesc să treacă la următorul nivel.

La jumătatea lunii, se simt stresați și sunt nemulțumiți de banii pe care îi fac. Unii se gândesc să își schimbe locul de muncă. La sfârșit de februarie 2017, unii Lei mai tineri pot intra în conflict cu rudele mai în vârstă.

Horoscop februarie 2017 Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă grijă cum își gestionează banii la început de lună, pentru că s-ar putea să se vadă puse în situația de a se împrumuta până la final de lună.

În partea a doua a lunii, se stârnesc unele tensiuni în planul relațiilor. Spre finalul lunii, oboseala își spune cuvântul și vor acuza o stare de epuizare fizică și psihică.

Horoscop februarie 2017 Balanță

După un debut de lună calm, fără evenimente neprevăzute, pentru Balanțe începe nebunia! Va fi agitație mare în plan amoros pe la jumătatea lui februarie. De la partide de sex cu diferite persoane, până la izbucniri de gelozie, Balanțele vor fi vedetele lunii iubirii.

La final de lună, se pot aștepta la o schimbare majoră la locul de muncă.

Horoscop februarie 2017 Scorpion

Scorpionii sunt solicitați din plin în plan profesional la începutul lunii februarie. Vor avea foarte mult de muncă și se vor simți uneori copleșiți. Jumătatea celei de-a doua luni a anului aduce satisfacție, prin unele câștiguri frumoase. În planul romantic, multă liniște.

Sfârșitul lui februarie îi surprinde gândindu-se la investiții pentru viitor.

Horoscop februarie 2017 Săgetător

Săgetătorii încep luna cu multă energie. Se simt neobosiți și au planuri mari. Dragostea are suișuri și coborâșuri, dar spre mijlocul lunii este posibil un conflict în relația de cuplu.

Deși strâng bani, aceștia se vor duce cu rapiditate a sfârșitul lui februarie, când apar cheltuieli neprevăzute.

 

Horoscop februarie 2017 Capricorn

Începutul ultimei luni de iarnă aduce neliniște în plan sentimental. Apare o criză în relație, iar Capricornii vor să se detașeze de problemele pe care le aduce tensiunea din cuplu.

Jumătatea lunii aduce alte probleme, de data aceasta de natură financiară. N-au atât de mulți bani pe cât și-ar fi dorit și se simt foarte frustrați din această cauză.

Ultima săptămână vine cu vești ceva mai bune: mintea începe să le meargă și vor găsi soluții la unele situații apăsătoare.

Horoscop februarie 2017 Vărsător

Luna februarie aduce agitație multă în planul iubirii în sufletul Vărsătorilor. Unii vor descoperi o nouă dragoste, în timp ce alții încep să spere la o împăcare.

Jumătatea lunii aduce surprize plăcute și schimbări benefice, atât în planul personal, cât și în cel profesional. La capătul lunii, sunt predispuși la accidente ușoare.

Horoscop februarie 2017 Pești

Luna începe bine, cu câștiguri financiare și o veste bună de la locul de muncă. Energia Peștilor este la cote mari, iar nativii vor dori să realizeze cât mai multe în această perioadă.

La mijlocul lui februarie, nu este exclusă o dezamăgire sentimentală, ale cărei urme se vor vedea abia după câteva săptămâni.

Spre începutul lunii Martie, se vor gândi la moduri prin care să își îmbunătățească calitatea vieții.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz