2020-07-08 17:53

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE: Ce probleme se ivesc

 |  22:43
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE: Ce probleme se ivesc

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 1-7 octombrie 2018, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Berbec

Încearcă să acorzi mai multă atenţie celor din jurul tău. Nu doar opinia ta contează, aşa că atitudinea de superioritate pe care o afişezi te va arunca în unele conflicte. În plus, eşti predispus la cheltuieli mari, pentru lucruri de care nu ai nevoie.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Taur

Te confrunţi cu unele probleme emoţionale. Stresul din ultima perioadă a început să te doboare, iar sensibilitatea a ajuns la un alt nivel. Încearcă să îţi acorzi puţin timp pentru tine, pentru a putea să te relaxezi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Gemeni

Ai o săptămână aglomerată în care nu reuşeşti să îţi acorzi timp pentru propria persoană. De asemenea, ai făcut nişte promisiuni faţă de membri din familie, iar acestea reprezintă încă un motiv de stres. Discută cu cei din familie, vor înţelege.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Rac

Îţi doreşti să te perfecţionezi la locul de muncă, motiv pentru care îţi dedici întreaga săptămână acumulării de noi informaţii. Înveţi cât de mult poţi, iar acest lucru îţi dă o stare generală de bine. Rezultatele vor apărea.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Leu

Se anunţă o săptămână activă. Participi la tot felul de activităţi, încerci lucruri noi şi descoperi noi hobby-uri. Este o săptămână productivă şi profiţi la maximum de ea. Flexibilitatea şi adaptabilitatea de care dai dovadă te surprind şi pe tine.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Fecioară

Acorzi atenţie proiectelor mai vechi şi te concentrezi şi asupra ideilor pe care le au cei din jurul tău. Cunoşti oameni noi, cu idei interesante, de la care înveţi multe lucruri. Eşti receptiv şi de aceea eşti în centrul atenţiei.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Balanţă

Se anunţă o săptămână destul de aglomerată, în care nu vei reuşi să te concentrezi. În schimb, în ciuda impedimentelor, vei încerca să-ţi îndeplineşti toate angajamentele, iar spre sfârşitul săptămânii, lucrurile vor începe să se aşeze.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Scorpion

Săptămâna aceasta va fi una plină de surprize: unele plăcute şi unele neplăcute. Încearcă să renunţi la orgoliu şi să discuţi cu cei apropiaţi despre problemele cu care te confrunţi, pentru a putea trece mai uşor peste dificultăţi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Săgetător

Săptămâna aceasta este despre iubire şi emoţie. Petreci mult timp cu familia, dar acorzi atenţie şi prietenilor. În plus, empatizezi mai mult decât în mod normal şi poţi să înţelegi mai bine suferinţele cu care se confruntă ceilalţi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Capricorn

O să intri în unele conflicte, pentru că oamenii cu care lucrezi nu rezonează cu ideile tale. Încearcă să nu apelezi la o atitudine ostilă, căci acest lucru nu va aduce nimic bun. În plus, cele mai bune rezultate vin în urma colaborării.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Vărsător

În această săptămână înceţi să te organizezi mai bine şi să îţi controlezi reacţiile vulcanice. Petreci mult timp cu partenerul de viaţă şi discutaţi despre viitor, despre problemele financiare şi despre aspiraţiile pe care le aveţi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1-7 OCTOMBRIE Peşti

Te întâlneşti cu norocul. Reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus, iar planurile de viitor încep să se concretizeze. În plus, reuşeşti să petreci timp de calitate cu prietenii şi plănuiţi o călătorie în afara oraşului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz