2019-07-19 15:29

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE: Surprizele perioadei

 |  23:35
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE: Surprizele perioadei

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 11-17 iunie, horoscop publicat de Cancan.ro.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE BERBEC

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână excepțională în plan sentimental, dar și în relația pe care o au cu membrii familiei și rudele. Cu Mercur și Venus alături, armonia se va reinstala în cuplu, se vor rezolva chiar și neînțelegerile vechi și vor reuși, prin comunicare, să obțină ceea ce și-au dorit, aspecte întărite puternic și de Luna Nouă din data de 13 iunie. Pe de altă parte, nativii Berbec care nu se află într-o relație vor avea predispoziție către aventură și flirt.  Este o perioadă benefică negocierilor de orice fel, iar horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi sfătuiește să profite de această ocazie pentru a-și atinge interesele, indiferent de ce natură sunt acestea.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE TAUR

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de o săptămână benefică pe plan financiar, aspect susținut puternic de Luna Nouă din data de 13 iunie. Pentru acești nativi se deschid noi oportunități de colaborare și implicit de mărire a veniturilor. Cei care nu sunt mulțumiți de condițiile salariale de la locul de muncă, au acum ocazia să vorbească cu șefii și să renegocieze contractul. Cu Mercur și Venus alături, nativii Taur comunică excepțional cu cei din jur și sunt susținuți să-și exprime ideile și sentimentele cu încredere. Finalul de săptămână le aduce preocupări legate de locuință și de membrii familiei.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE GEMENI

Luna Nouă din data de 13 iunie se formează întocmai în zodia Gemeni și le deschide acestor nativi o nouă etapă în viața personală. Vor fi susținuți astral să se afirme în toate domeniile, să preia inițiativa și să-și valorifice calitățile de lider. Vor comunica excepțional cu cei din jur și vor reuși să transmită întocmai informația dorită, astfel atrăgându-și noi oportunități de lansare. Pentru unii nativi Gemeni poate fi momentul să încheie o relație nedorită, fie personală, fie de afaceri. Cu Marte și Venus alături, își vor îmbunătăți remarcabil situația financiară, vor fi apți să susțină cursuri și proiecte, iar acolo unde este cazul, vor trece cu brio examenele și testele.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE RAC

Cei născuți în zodia Rac, cu Mercur și Venus alături, se pot mândri în această perioadă cu o capacitate de negociere remarcabilă și horoscopul săptămânal pentru zodia Rac îi îndeamnă pe acești nativi să și-o pună în aplicare pentru a obține ceea ce-și doresc, inclusiv în acele situații în care, până acum, s-au izbit de refuzuri. Luna Nouă, în schimb, le aduce stări de interiorizare și frământări interioare puternice, iar nativii Rac vor căuta cele mai bune soluții la problemele pe care le au, în majoritatea cazurilor, fiind legate de sfera sentimentală.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE LEU

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu se vor concentra pe prieteni, fie vor avea parte de activități în gașcă, fie se vor izbi de o situație în care vor cere ajutorul unui prieten. De asemenea, Luna Nouă le favorizează cunoașterea unor persoane noi care să le aducă beneficii profesionale sau financiare pe viitor și horoscopul săptămânal pentru zodia Leu îi învită pe aceștia să fie mai sociabili și mai deschiși la comunicare. După jumătatea perioadei analizate, nativii Leu, grație planetei Venus, se vor simți plini de energie, voioși și dornici de o schimbare în viața personală, iar cei singuri vor flirta mai mult.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE FECIOARĂ

Cu Mercur pe casa carierei, cei născuți în zodia Fecioară vor fi mult mai determinați să obțină ceea ce-și doresc la locul de muncă și se vor axa pe o comunicare excepțională. Vor face toate demersurile necesare să aibă un program de muncă optim, salariul dorit și responsabilitățile adecvate. În plus, pentru nativii Fecioară nu este exclus să apară noi oportunități de colaborare, noi proiecte și oferte de muncă tentante, aspecte susținute puternic de Luna Nouă din data de 13 iunie. După jumătatea săptămânii, cu Venus alături, nativii Fecioară vor fi tentați să se implice într-o relație ascunsă, într-un amor care s-ar putea să nu depășească stadiul de aventură, scrie Cancan.ro.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE BALANȚĂ

Cei născuți în zodia Balanță vor dori să călătorească mai mult și se vor ocupa să găsească cele mai bune oferte de vacanță. Nu este exclus să primească și invitații în acest sens, iar aspectul este susținut de Luna Nouă din 13 iunie. De asemenea, se pot obține vize și permise de ședere mai ușor, iar acei nativi care doresc să plece cu bursă la studii sau la un curs de formare profesională pot obține avizul. Întâmplările de acum pot contribui major la schimbarea principiilor de viață. Nativii pot renunța la prejudecăți și mentalități învechite în favoarea unor noi viziuni. Cu Venus și Mercur alături, nativii Balanță vor avea parte de oportunități în sectorul socio-profesional.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE SCORPION

Cu Venus și Mercur alături, cei născuți în zodia Scorpion au șanse mari să plece într-o călătorie, de relaxare sau de natură profesională, în care să-și întâlnească iubirea. De asemenea, un posibil partener de cuplu pot întâlni prin intermediul locului de muncă. Nu este exclus ca un coleg de serviciu să le facă cunoștință cu o persoană cu care să se dovedească a fi foarte compatibili. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion vine cu vești bune și la capitolul banilor, unde nativii vor avea oportunitatea să-și îmbunătățească considerabil veniturile în această perioadă, aspect susținut de Luna Nouă din data de 13 iunie.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE SĂGETĂTOR

În prima parte a săptămânii, Mercur și Venus, favorizează discuțiile cu partenerul de viață, nativii putând ajunge la acorduri amiabile care să reinstaleze armonia în cuplu. Luna Nouă din data de 13 iunie se formează întocmai pe casa cuplului și le dă acestor nativi șansa de a trăi experiențe remarcabile alături de partener, posibil chiar să fie vorba de o vacanță mult visată în doi. Cei singuri vor avea șansa de a-și întâlni partenerul în această săptămână.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE CAPRICORN

Este o săptămână foarte importantă pentru cei născuți în zodia Capricorn din mai multe puncte de vedere. Aceștia vor obține sprijinul unei rude pentru rezolvarea unui conflict și vor restabili armonia în familie. Luna Nouă din 13 iunie le aduce situații favorabile la locul de muncă, unde, cu Venus alături, pot avea parte de măriri salariale, avansare în funcție sau chiar schimbarea jobului cu unul mai bun. Totodată, pot găsi remedii pentru rezolvarea unor probleme de sănătate care-i săcăie de ceva vreme și pot ajunge la un echilibru în relația cu partenerul.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE VĂRSĂTOR

Pentru cei născuți în zodia Vărsător urmează o săptămână favorabilă în plan amoros, toată atenția acestora îndreptându-se către partener. Dacă până acum au existat neînțelegeri în familie și conflicte cu partenerul, acesta se vor rezolva și armonia se va reinstala în casă și în cuplu. Luna Nouă din 13 iunie se formează întocmai în casa iubirii și le aduce un partener nativilor Vărsător care sunt singuri, iar celorlalți le poate aduce un nou statut în cuplu, ceea ce poate însemna inclusiv o cerere în căsătorie. În situațiile în care relația este pe muchie de cuțit este posibil ca Vărsătorii să preia inițiativa și să o încheie cu mult curaj.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11-17 IUNIE PEȘTI

Cei născuți în zodia Pești trebuie să profite de începutul de săptămână pentru a-și consolida relația cu partenerul de viață, aspect susținut și de Mercur din 12 iunie, care favorizează comunicarea în cuplu și reinstalează armonia. De asemenea, acolo unde este cazul, relațiile cu copiii se vor îmbunătăți considerabil. Luna Nouă din data de 13 iunie le aduce nativilor Pești dorința de a schimba ceva în locuință. Poate fi vorba de o renovare sau reamenajare a casei, sau chiar o mutare. Cei care doresc să o închirieze sau să o vândă, vor avea șanse de reușită acum.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray