2019-12-08 18:15

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 12-18 SEPTEMBRIE

 |  07:01
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 12-18 SEPTEMBRIE

Luna Plina de vineri are efecte asupra mentalului nativilor in Berbec. O „curătenie” printre gânduri ar fi benefica, pentru ca negativismul poate avea efecte nedorite asupra faptelor. Iată horoscopul detaliat al săptămânii 12-18 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform HUff.ro.

HOROSCOP BERBEC

Saptamana aceasta va fi una grea si agitata. Este posibil sa fii nevoit sa rezolvi anumite sarcini la serviciu, pe care le-ai tot amanat, motiv pentru care vei fi extrem de aglomerat. Inarmeaza-te cu rabdare si ia totul cu calm, pentru a avea rezultate bune. Zile norocoase: 14 si 16.

HOROSCOP TAUR

Inceputul si sfarsitul de saptamana vor fi cu batai de cap. Insa, daca stii sa-ti organizezi sarcinile vei reusi sa duci totul cu brio la bun sfarsit. Incearca sa acorzi mai multa atentiei persoanei iubite. Zile norocoase: 15 si 17.

HOROSCOP GEMENI

Luna Plina va avea efect asupra starii tale de spirit. Ai tendinta ca in aceasta saptamana sa te concentrezi pe un singur lucru, neglijand alte la fel de importante. Incearca sa gasesti o cale de mijloc. Zile norocoase: 12 si 13.

HOROSCOP RAC

Saptamana aceasta ar putea fi data peste cap din cauza unor probleme de sanatate. Nu e cazul sa te alarmezi, insa si o durere de cap care nu mai trece iti poate incurca planurile. Incearca sa-ti stapanesti nervii, pentru ca tensiunile cu cei din jur iti pot agrava starea. Zile norocoase: 13 si 14.

HOROSCOP LEU

In aceasta saptamana ai tendinta sa fii posesiv. Gelozia dusa la extreme nu aduce nimic bun si nu e cazul sa-ti banuiesti partenerul de infidelitate. Cel mai bine ar fi sa discutati deschis despre ceea ce te masica pe tine. Zile norocoase: 13.

HOROSCOP FECIOARA

Luna Plina dina ceasta saptamana isi are locul in casa banilor. Asa ca fii precaut in relatiile cu clientii sau colaboratorii si ia deciziile doar dupa ce esti foarte sigur pe situatie. Zile norocoase: 17 si 18.

HOROSCOP BALANTA

In primele zile ale saptamanii, Luna Plina are efect asupra relatiei amoroase. Neglijenta din ultima zile se simte si vei primi reprosuri in acest sens. Incearca sa vii cu o solutie inainte de a se instala monotonia. Zile norocoase: 15 si 16.

HOROSCOP SCORPION

In prima zi a saptamanii te simti lipsit de energie, motiv pentru care ar trebui sa fii mai atent la stilul tau de viata. Lipsa somnului si alimentatia proasta au efecte asupra organismului tau si trebuie sa ai mai multa grija. Zile norocoase: 18.

HOROSCOP SAGETATOR

Saptamana aceasta vine cu schimbari pe plan profesional. Poate fi vorba de schimbarea locului de munca sau de o avansare. Pastreaza-ti ritmul din ultimul timp pentru a te face remarcat. Zile norocoase: 14 si 15.

HOROSCOP CAPRICORN

In aceasta saptamana va veti confrunta cu tensiuni cauzate de motive mai putin importante. Insa, pentru a nu degenfra totul in cearta incearca sa comunici si sa te faci inteles. Nu trata situatia cu tonul ridicat, pentru ca nu vei rezolva nimic. Zile norocoase: 16 si 18.

HOROSCOP VARSATOR

Saptamana aceasta trebuie sa fii foarte atent cu banii. Nu cheltui pe lucrui neimportante si de care nu ai nevoie acum. In caz contrar vei risca sa cauzezi o paguba la buget. Zile norocoase: 13 si 18.

HOROSCOP PESTI

Luna Plina de vineri va pune la incercare in legatura cu relatiile cu cei din jur. La munca incercati sa formati o echipa cu colegii si comunicati. In ceea ce priveste relatia amoroasa, lucrurile merg bine, insa trebuie sa acordati mai multa atentiei persoanei iubite. Zile norocoase: 17 si 18.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray