2020-04-07 13:44

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 13-19 IANUARIE. Fii pregătit, ferește-te de obstacole!

 |  22:03
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 13-19 IANUARIE. Fii pregătit, ferește-te de obstacole!

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020. Săptămâna aceasta trebuie să o începeți în forță pentru a fi pregătit pentru provocările și obstacolele care vă ies în cale. Citește horoscopul complet al săptămânii 13-19 ianuarie 2020, conform Jurnalul.ro.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP BERBEC -

O săptămână care începe cu mult tonus, cu multă inspirație. Au idei, dar nu toată lumea le înțelege - se zbat pentru ele, marți și miercuri, multe discuții în echipă, dar și cu șefii. Au multe planete în zona carierei. Joi și vineri, relații tensionate.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP TAUR -

Săptămâna începe mai leneș sau nu au chef. Se mobilizează mai greu. Sunt în formă marți și miercuri - au rezultate mai ales în planul ideilor. Pot primi vești interesante de la persoane sus în ierarhie sau persoane importante profesional. Joi și vineri muncesc pe rupte.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP GEMENI -

Săptămâna începe brusc, cu multe informări, informații. Marți și miercuri încep să sedimenteze toate informațiile. Sunt mai discreți, nu fac acțiuni riscante, nu se lansează în polemici. Joi și vineri sunt în formă și se reliefează ca persoane cu tact.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP RAC -

Începutul de săptămână e cu gândul la bani și pot prinde o oportunitate mai simplă de a face bani sau de a salva niște bani. Marți și miercuri pot pune la cala un sistem prin care chiar să prospere. Joi și vineri, tensiuni în casă.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP LEU -

Sunt destul de emotivi, capricioși. Poate sunt mai orgolioși, dar își revin marți și miercuri. Lucrează în echipă, pot obine bani și sunt buni organizatori. Joi și vineri, destul de multe tensiuni. În weekend își încarcă bateriile în familie, fără musafiri.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP FECIOARĂ -

O săptămână care începe un pic anevoios, dar marți și miercuri lucrează bine, sunt inspirate. Tensiuni joi și vineri, din cauza banilor. Nu au voie să cheltuiască. Călătorii în weekend.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP BALANȚĂ -

Săptămâna aduce de la început, de luni, nevoia unui prieteni, o persoană care să le ofere un sprijin. Sunt cu gândul să se afirme, să iasă în evidență. Marți și miercuri își stabiliesc acțiunile în funcție de deciziile celorlalți. Poate surprind un secret. Sunt tensionate joi și vineri, din cauza încărcăturii, responsabilitităților. Se premiază la final de săptămână, pentru a-și ridica starea de bine.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP SCORPION -

Autoritarism, luni: se impun, hotărăsc, decid, nu au răbdare. Pot să-i enerveze pe cei din jur. Marți și miercuri sunt încântători, repară tot ce au stricat și sunt foatrte populari. Joi și vineri, tensiuni, sănătatea sau probleme administrative care trebuie rezolvate. În weekend se răsfață.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP SĂGETĂTOR -

Sunt foarte morali luni, dau lecții. Marți și miercuri, zile foarte bune pentru muncă și bani. Au rezultate. Joi și vineri, tensiuni cu un prieten. Primesc niște invitații sau sunt tentați să facă ceva, dar ei știu că nu au voie excese, cheltuieli. În weekend își pun cenușă în cap, dacă au greșit.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP CAPRICORN -

.Săptămâna începe cu gândul la alții. Marți și miercuri, discuții fructuoase. Joi și vineri, tensiuni, pentru deciziile pe care le iau necesită curaj și înfrângerea unei inerții. În weekend au nevoie de iubire și sunt foarte tandri.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP VĂRSĂTOR -

Sunt cu ochii pe partener sau pe colaboratori. Vor să convingă pe cineva să fie în barca lor. Marți și miercuri arată unei persoane care sunt avantajele, dacă sunt de partea lor. Se bazează pe experiența unor specialiști. Tensiuni joi și vineri din cauza planificării de care nu se pot ține sau a unor acte. În weekend au grijă de ei.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020 HOROSCOP PEȘTI -

Săptămâna începe cu muncă, deja se simt obosiți, deși vor să facă foarte multe lucruri. Dar marți și miercuri sunt zile superbe, sunt foarte apreciați pentru calitățile lor: intuiție, sensibilitate, empatie. Pătrund în niște medii onorante, speciale, cu oameni cu influență. Tensiuni, joi și vineri, din cauza altora, poate chiar partenerul de viață. În weekend le-ar prinde bine să plece undeva, să-și încarce bateriile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine