2020-07-15 14:56

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 17-23 OCTOMBRIE

 |  18:22
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 17-23 OCTOMBRIE

Ne așteaptă o săptămână grea, cu schimbări majore pentru mai multe zodii. Iată horoscopul detaliat al săptămânii 17-23 octombrie, conform Huff.ro

HOROSCOP BERBEC

Caută să îşi schimbe locul în familie, la serviciu, va căuta să obţină cele mai benefice lucruri. Nu va face greşeli de data aceasta pentru că va fi ceva mai atent la dorinţele sale şi ale celorlalţi.

HOROSCOP TAUR

Trebuie să îşi mobilizeze toate forţele ca să stabilească situaţia de la serviciu. Trebuie să ia, cu alte cuvinte, taurul de coarne şi să facă ceva constructiv pentru sufletul său.

HOROSCOP GEMENI

Va avea o săptămână în care trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Tendinţa e să oscileze între mai multe opţiuni, iar dacă nu va lua decizia corectă se va alege cu praful de pe tobă.

HOROSCOP RAC

E a doua săptămână succesivă când este sfătuit să se relaxeze şi să nu se mai preocupe pentru cei din jurul lui. Îşi face gânduri negre inutil.

HOROSCOP LEU

Trebuie să aibă ceva mai multă răbdare pentru că toate lucrurile plăcute sunt făcute pentru cei care ştiu să aştepte. Trebuie să îşi dozeze bine marja de răbdare.

HOROSCOP FECIOARĂ

A trecut perioada ei bună şi tot caută simbolul dragostei perfecte. Îşi impune câteva restricţii pe latura erotico-sentimentală, deşi e foarte pasională. Nu vrea să îşi arate toate punctele ei forte în seducţie.

HOROSCOP BALANŢĂ

Va afla un adevăr important care îi va marca viaţa. Dacă acţionează bine, va primi veşti bune, dacă va acţiona impulsiv, va suferi mult.

HOROSCOP SCORPION

Vine o perioadă cu acţiuni mai tumultuoase, cu revolte, cu uragane şi trebuie să lase la o parte toate certurile şi să nu se mai sperie. Conflictele îl pot avantaja cu condiţia să nu reacţioneze negativ.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Va fi companionul de suferinţă al Scorpionului pentru că va avea şi el o mică bătălie de dus, însă totul se va rezolva în favoarea sa.

HOROSCOP CAPRICORN

Va avea o săptămână de alergătură. Trebuie să îşi facă bagajele de acum. Poate avea o perioadă destul de complicată în interes de serviciu.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

A fost de multe ori năpăstuit, însă de data aceasta va câştiga pe toate planurile. Este favorizatul sorţii până pe 23 octombrie.

HOROSCOP PEŞTI

Peştişorul a fost răbdător, a avut şi lucruri bune şi mai puţin bune, iar acum răsplata divină vine cu un salt calitativ în existenţa sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz