2020-02-28 10:21

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 18-24 martie. Atenție la provocările perioadei!

 |  00:16
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 18-24 martie. Atenție la provocările perioadei!

O nouă săptămână, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 18-24 martie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP BERBEC

Pentru săptămâna următoare berbecii trebuie să muncească mult, mai ales marți și miercuri. E lună plină joi și interesează direct mai ales în ceea ce privește relațiile. Berbecii sunt foarte atenți la muncă, dar și în parteneriate. Vor să își impună opinia.

HOROSOCP TAUR

Taurii vor să încheie un proiect. Lucruri mari și multe de făcut, mai ales marți și miercuri dar lună plină vizează mai ales munca. Taurii trebuie să se plângă mai puțin de colaboratori, dar să îi aleagă mai bine. Aceasta este lecția. De joi încolo urmează 30 de zile de mare atenție în legătură cu munca de colaborare.

HOROSCOP GEMENI

Gemenii au și ei o săptămână în care mercur retrograd se află în zona carierei. Aceștia își recapătă încrederea și optimismul, nu au voie să greșească mai ales dacă știu că altădată în situații similare au făcut-o. Gemenii trebuie să fie mai atenți și să își corecteze greșelile.

HOROSCOP RAC

Racii trebuie să fii atenți la tot ce înseamnă vehiculare de informații, dar să fie atenți și la lucrurile pe care le au de rezolvat fie medical, fie profesional.

HOROSCOP LEU

Aceștia își promit să nu facă compromisuri, lasă trecutul în urmă și investesc în viitor. De joi încolo timp de 30 de zile soarele în Berbec îi ajută să își facă planuri de viitor.

HOROSCOP FECIOARĂ

Fecioară are mercur retrograd în zona relațiilor personale. Calitățile lor trebuie neapărat manifestate la fel și rezultatele foarte bune. Luna plină aduce în cazul fecioarelor mai multă calitate și mai multă putere de expresie.

HOROSCOP BALANȚĂ

Balanțele sunt inspirate de o persoană. Mercur retrograd le învață că au mai greșit față de colegii lor sau în funcție de felul în care au pus problema. Luna plină de joi le spune că trebuie să fie un pic mai atenți la cei din jur.

HOROSCOP SCORPION

Scorpionii ordonează afacerile și colaboratorii. Aceștia au mercur retrograd în zona creativității. În mod normal ar trebui să fie mai mobili și mai implicați, să fie originali și să acționeze indiferent de domeniu. De joi este subliniată zona colaboratorilor.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Săgetătorii au energie și dispoziție pozitivă. Este posibil ca aceștia să descopere că au făcut niște greșeli, dar care pot fi corectate în prezent. De joi cu lună plină axa iubirii este activată de planete.

HOROSCOP CAPRICORN

Pentru Capricorn săptămâna viitoare aduce planuri. Au revelații în viața personală. Capricornii vor să vadă lucrurile din toate punctele de vedere înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Pentru vărsători e vorba de muncă. Aceștia au curajul exprimării opiniilor, vor să câștige dar să muncească foarte puțin.

HOROSCOP PEȘTI

Peștii au și ei o lună plină, o lună fixată în zona banilor. Sunt deciși să își crească veniturile. Peștii pot avea mult succes în săptămâna următoare.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine