2020-01-25 12:55

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 19- 25 SEPTEMBRIE Se anunță mari obstacole

 |  22:01
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 19- 25 SEPTEMBRIE Se anunță mari obstacole

Va fi o saptamana a revolutiilor spirituale pentru zodiile de pamant si de apa. Apar o serie de perspective noi, dar si de provocari extrem de dure. Iată horoscopul detaliat pentru săptămâna 19-25 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Teotrandafir.com.

HOROSCOP BERBEC

Va trebuie să te reactivezi că să faci faţă noilor presiuni. Ţi se întâmplă mereu acelaşi lucru: când totul se armonizează apare acel haos greu de controlat care da totul peste cap. Unele ţeluri nu mai pot fi atinse şi tocmai de asta va trebui să îţi propui lucruri noi.

HOROSCOP TAUR

Te uiţi prea mult în curtea vecinilor şi asta dăunează bunăstării tale spirituale. Trebuie să îţi regăseşti echilibrul cu orice preţ, altfel ai toate şansele să o iei razna.

HOROSCOP GEMENI

Mare atenţie la 18, 19 şi 22 septembrie. Sunt trei zile în care nervii tăi vor fi puşi la încercare. O persoană căreia i-ai săpat groapă se poate întoarce acum din pământ că să îţi strice planurile. Nu eşti un bun gropar pentru că ceea ce trebuia să faci era să îţi îngropi frustrările şi neputinţele, nu reuşitele altora.

HOROSCOP RAC

E o săptămâna greu de descris. În primul rând, trebuie să faci pace cu toate persoanele cu care ai avut conflicte serioase în ultima perioada. Datoriile karmice trebuie plătite înainte să înceapă luna octombrie. În al doilea rând, pe plan amoros apar o serie de provocări în faţă cărora nu te mai poţi ascunde.

HOROSCOP LEU

Ştii de ce nu ţi s-au îndeplinit dorinţele până acum? Pentru că încerci mereu să epatezi şi să îi indispui pe ceilalţi, iar acest tip de comportament creează convulsii karmice atât în sufletul tău cât şi în al celor din jur.

HOROSCOP FECIOARA

Da-le pâine oamenilor care îţi vor răul, mângâie-i pe cei care se uită urat la ţine. Nu răspunde cu aceeaşi moneda criticilor. Ai şansă să schimbi oameni care păreau greu de schimbat dacă îi tratezi cu naturaleţe şi bunătate.

HOROSCOP BALANŢĂ

Un nou contract de muncă te aşteaptă. Trebuie să îl analizezi din scoarţă în scoarţă, să consulţi oameni specializaţi în Codul Muncii pentru a nu avea surprize neplăcute pe parcurs.

HOROSCOP SCORPION

La inima ta va bate raţiunea. Pe 22 septembrie, când are loc echinocţiul de toamna, vei fi pus în faţă faptului deja împlinit. Te vei trezi cu o serie de informaţii pe care nu vei şti cum să le gestionezi imediat, însă ai suficient răgaz să iei o decizie înţeleaptă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Ai la dispoziţie 7 zile în care să iei următoarele decizii: un domiciliu nou, un loc de muncă nou şi o schimbare profundă a modului în care îţi trăieşti relaţia. Tic-tac, tic-tac…

HOROSCOP CAPRICORN

Nu rataţi ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie şi încercaţi în aceste zile să renunţaţi la ieşirile în oraş şi să staţi mai mult timp cu cei de acasă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dacă te consideri o elită a societăţii, vei avea marea nefericire să constaţi că, uneori, te supraestimezi. Fă în aşa fel încât să demonstrezi că ştii ceea ce faci şi spui.

HOROSCOP PEŞTI

Îţi poţi asum un rol determinant pentru carieră ta. Nu aruncă cu pietre în ograda altuia sau în geamurile lor, aşa cum spune proverbul. Rişti să demolezi tot ce ai construit vreodată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-20

In legatura cu acest articol...

HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE. Se anunță mari schimbări
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine