2019-10-14 12:04

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5-11 NOIEMBRIE: De ce să te ferești

 |  00:49
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5-11 NOIEMBRIE: De ce să te ferești

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 5-11 noiembrie 2018, horoscop publicat de Antena3.ro.

HOROSCOP. Berbec

Au o săptămână foarte importantă sub aspect relațional, multe întâlniri luni și marți cu scopul de a corecta ceva. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi îndeamnă să se împace cu o pierdere. În weekend, plimbări, trebuie să fie mai atenți la șofat.

HOROSCOP. Taur

Muncesc mult luni și marți, pot găsi soluții, pot veni și cu idei originale, dacă reușesc să colaboreze armonic cu o persoană mai tânără. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi repoziționează într-un parteneriat, într-o colaborare profeșională. În weekend, nu au voie să facă chelturieli, se distrează pe socoteala financiară a altcuiva.

HOROSCOP. Gemeni

Au chef de distracție. Sunt mai împăciuitori și ascultă cu atenție ce au ceilalți de spus, dar își ascultă și inima. Multă muncă care se schimbă de miercuri. Este o schimbare de ritm la locul lor de muncă. În weekend, discuții, poate chiar juridice.

HOROSCOP. Rac

Discuții luni și marți în familie și se pot ordona relațiile lor. Luna Nouă de miercuri le schimbă tempoul sentimental, se deschid mai mult, devin mai toleranți, deci lucrurile sunt foarte bine din punct de vedere sentimental. În weekend, foarte multă muncă.

HOROSCOP. Leu

Au și ei niște vizite de făcut luni și marți, iar tot atunci au de rezolvat și niște acte. Banii vin din niște clarificări care trebie să aibă loc. Luna Nouă de miercuri din Scorpion pune accent pe familie și pe casă. Renunță la o istorie veche, se repoziționează. În weekend, numai iubire.

HOROSCOP. Fecioară

Sunt atente la bani luni și marți. Au o muncă foarte eficientă. Dacă știu să se prețiuască și să se scoată în față, pot avea scces financiar luni și marți. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi îndeamnă să renunțe la prejudecățile legate de propria persoană. Pot să aibă un succes fabulos. În weekend, cu familia.

HOROSCOP. Balanță

 Au luni și marți niște teste de dat cu propria persoană. Sunt persoanele cu cel mai mult tact din zodiac și trebuie să demonstreze acest lucru. Pot vedea că au greșit în relațiile personale. Pun preț pe propria imagine. Bani, miercuri și joi și călătorii în weekend, scrie Antena3.ro.

HOROSCOP. Scorpion

Își reglează sănătatea luni și marți, dar și conturile cu o persoană. Comportamente inadecvate pe care le.pot repara luni și marți. Luna Nouă de miercuri din Scorpion poate avea loc o schimbare majoră.

Sunt modelări foarte frumoase. În weekend, călătorii și vizite.

HOROSCOP. Săgetător

 Pun preț pe prieteni luni și marți și știu pe mâna cui să meargă, trebuie să facă o selecție a anturajului. Luna Nouă de miercuri și ziua de joi îi îndeamnă să renunțe la niște vicii. În weekend, își fac programul după libera alegere.

HOROSCOP. Capricorn

Reevaluează o propunere pe care au primit-o, au numai avantaje financiare de pe urma acestei repoziționări. Își apără punctele de vedere și opiniile. Luna Nouă de joi aduce vorba de iubire, și acolo sunt multe lucruri de rezolvat. În weekend, sănătate.

HOROSCOP. Vărsător

Se gândesc la un proiect. Se apropie de o concluzie. Luni și marți au loc întâlniri și clarificări. Luna Nouă de miercuri le aduce o lansare. În weekend, distracție cu prietenii.

HOROSCOP. Pești

Obțin un avantaj de la o persoană apropiată luni și marți. Au nevoie de bunăvoința acestei persoane care le amână plata unor datorii, s-ar putea să primească și un cadou. Luna Nouă de miercuri din Scorpion și ziua de joi are legătură cu străinătatea, iar în weekend, se concentrează pe carieră


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray