2019-11-14 17:02

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST: Se schimbă totul

 |  22:35
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST: Se schimbă totul

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 6-12 august, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Berbec

În această săptămână atitudinea ta față de lucrurile care se întâmplă în jurul tău se va schimba în bine. Ești mult mai empatic cu nevoile celor din jur și faci tot posibilul să îi ajuți pe cei care au nevoie de tine.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Taur

Începi să te plictisești de rutina zilnică, iar modul în care această săptămână decurge te va bucura enorm, căci este vorba de a schimba peisajul. Faci tot felul de lucruri noi și te bucuri de peisaje pe care nu le-ai mai văzut înainte.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Gemeni

Te aventurezi în tot felul de locuri și te bucuri că ai șansa să treci prin toate aceste experiențe unice. Spiritul aventuriei reînvie, iar în combinație cu romantismul de care ai parte, reprezintă rețeta unei săptămâni excelente.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Rac

Fii atent la lucrurile care se întâmplă în jurul tău în această săptămână, căci este posibil să apară niște probleme neașteptate care au nevoie de toată atenția ta. De asemenea, încearcă să aborezi lucrurile cu răbdare, dacă îți dorești ca totul să decurgă conform planului.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Leu

Nu ai cum să faci greșeli în această săptămână, în contextul în care toată lumea este de partea ta. Ai parte de o mulțime de susținere, iar capacitatea ta de a comunica îți deschide o mulțime de oportunități.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Fecioară

Ești în centrul atenției. Ai o mulțime de lucruri de oferit, iar energia pozitivă pe care o emani atrage în jurul tău o mulțime de oameni. Spre sfârșitul săptămânii, începi să analizezi mai mult lucrurile din jurul tău, scrie Jurnalul.ro.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Balanță

Romantismul și pasiunea te definesc în această săptămână. Acest nou aer care te înconjoară te ajută să creezi. Fie că e vorba de muzică, poezie sau pictură, artistul din tine iese la iveală în această săptămână. Fructifică-ți inspirația!

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Scorpion

Se anunță unele conflicte în această săptămână, iar firea ta vulcanică nu le va primi prea bine. Nu ai răbdare să îi asculți pe cei din jur și orice comentariu mărunt te deranjează. Încearcă să privești lucrurile cu mai mult calm.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Săgetător

Imaginea de anasamblu o să-ți fie foarte clară în această săptămână. De asemenea, reușești să analizezi până la cel mai mic detaliu fiecare lucru cu care te confrunți, motiv pentru care succesul nu va întârzia să apară.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Capricorn

Ambiția atinge cote maxime, astfel că reușești să faci primi pași concreți spre împlinirea unui vis. Muncești din greu în aceast săptămână și ești cuprins de energie pozitivă. Poate nu toți vor fi entuziasmați de lucrurile pe care le faci, însă te vor admira.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Vărsător

Cunoști o mulțime de oameni noi, iar unii dintre ei se vor transforma în adevărați prieteni. De asemenea, această săptămână îți oferă o mulțime de oportunități de a experimenta lucruri noi și de a face conexiuni cu oameni care îți vor ghida cariera.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 AUGUST Pești

Reușeti să rezolvi unele probleme din interiorul relației, doar prin faptul că începi să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Astfel, stresul începe să dispară și reușești să gândești clar lucrurile pe care le ai de făcut în continuare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray