2020-08-04 15:24

HOROSCOPUL ZILEI 16 SEPTEMBRIE Provocare imensă pentru Lei și Tauri

 |  22:58
HOROSCOPUL ZILEI 16 SEPTEMBRIE  Provocare imensă pentru Lei și Tauri

Se anunţă îmbunătăţiri în carieră pentru nativii zodiei Rac, cei născuţi în zodia Leu lasă trecutul în urmă, iar Peştii primesc o mulţime de laude. Iată horoscopul detaliat al zilei de vineri, 16 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Traversaţi o perioada benefică din punct de vedere financiar şi va răsfăţaţi cum nu aţi mai făcut-o de multă vreme. Vă cumpăraţi ceva ce admiraţi de ceva timp în vitrinele magazinelor.

HOROSCOP TAUR

Renunţaţi la un obicei care va făcea să pierdeţi prea mult timp. Vă daţi seama că acele clipe le puteţi petrece cu oameni dragi şi vă puneţi pe făcut modificări.

HOROSCOP GEMENI

Tot felul de persoane vă deranjează cu întrebări din ce în ce mai indiscrete, aşa că astăzi puneţi o barieră de care nu o să mai treacă nimeni.

HOROSCOP RAC

Carieră voastră se va îmbunătăţi datorită unui proiect pe care o să îl începeţi în perioada următoare. Demonstraţi că puteţi mult mai mult decât bănuiau cei din jur.

HOROSCOP LEU

Lăsaţi trecutul în urmă. Reuşiţi să treceţi peste o chestiune care v-a ţinut mult timp în loc. Sunteţi foarte mândri de progresul făcut.

HOROSCOP FECIOARA

Descoperiți plăcerea pe care un lucru tare simplu o aduce. Entuziasmul şi încântarea pun stăpânire pe voi şi emanaţii în jurul vostru energie pozitivă.

HOROSCOP BALANŢĂ

Va concentraţi asupra prietenilor. Mulţi dintre ei v-au reproşat că în ultima vreme nu aţi avut timp de ei şi acum recuperaţi din datorie.

HOROSCOP SCORPION

Rezolvaţi nişte chestiuni care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. Sunteţi puşi pe fapte mari şi o să finalizaţi o mulţime de treburi într-o singură zi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Atmosfera este una specială astăzi datorită unei persoane dragi care a revenit în ţară după câteva luni de pauză. Vă era dor de discuţiile lungi cu această persoană.

HOROSCOP CAPRICORN

Sunteţi mai motivaţi că niciodată să doborâţi un record personal. Chiar dacă nu aţi spus nimănui despre asta, aveţi obiective bine definite.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Ultima zi lucrătoare a săptămânii vine cu o veste bună pe plan personal. Aflaţi că în weekend o să mergeţi într-un loc special pentru voi.

HOROSCOP PEŞTI

Primiţi laudele şi aprecierea celor din jur astăzi pentru reuşitele voastre din ultima perioada. Bucuraţi-vă pentru că aveţi toate motivele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz