2020-02-29 03:16

HOROSCOPUL ZILEI DE 14 OCTOMBRIE Dileme mari pentru Scorpioni

 |  23:14
HOROSCOPUL ZILEI DE 14 OCTOMBRIE Dileme mari pentru Scorpioni

Gemenii au parte de o mulţime de bucurii astăzi, cei născuţi în zodia Balanţă vor avea o zi plină de activităţi, iar Vărsătorii îşi pun ordine în economii. Iată horoscopul detaliat pentru ziua de vineri, 14 octombrie, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

O decizie importantă vă aduce schimbări în viaţa de cuplu şi vă umple sufletul de bucurie. Nu este exclus să plecaţi într-o călătorie.

HOROSCOP TAUR

Vă ocupaţi de viaţa socială. Evenimentele recente v-au arătat cine vă sunt prietenii adevăraţi, iar acum este momentul să daţi cărţile pe faţă.

HOROSCOP GEMENI

Oamenii pe care îi întâlniţi astăzi sunt surse de energie pozitivă şi optimism pentru voi. Vă bucuraţi de reuşitele în plan sentimental şi odată cu voi se bucură şi cei dragi.

HOROSCOP RAC

Este o zi în care amintirile joacă un rol important. Reluaţi legăturile cu prieteni vechi şi vă umpleţi de energie pozitivă.

HOROSCOP LEU

Aveţi o zi plină astăzi. Veţi avea de făcut multe drumuri, aproape toate în interesul familiei. Pe seară este posibil să va întâlniţi cu prietenii în oraş.

HOROSCOP FECIOARA

Aveţi imaginaţia generoasă astăzi şi din mâinile voastre ies adevărate opere de artă. Aşteptaţi-va la multe complimente şi laude venite din toate părţile.

HOROSCOP BALANŢĂ

Se anunţă o zi plină de activităţi şi sarcini noi. Nu prea ştiţi să spuneţi „Nu” atunci când cei din jur va roagă ceva şi acum v-aţi cam aglomerat.

HOROSCOP SCORPION

Vă frământă ceva şi cereţi părerea celor din jur. Vă vor ajută mult sfaturile lor, pentru că unii vă vor expune problema dintr-un alt unghi la care nu v-aţi gândit până acum.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Simţiţi că nu mai aveţi răbdare şi abia aşteptaţi vacanţă. Problema este că mai este până atunci şi acum trebuie să va ocupaţi de problemele de la serviciu.

HOROSCOP CAPRICORN

Ambiţia de care daţi dovadă în aceste zile vă ajută în carieră, dar şi în cercul de prieteni unde începeţi să fiţi priviţi că un lider.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Ar trebui să fiţi mai atenţi la felul în care vă gestionaţi economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. Cu un pic de grijă nu veţi avea nicio problemă.

HOROSCOP PEŞTI

Este o zi minunată din toate punctele de vedere, dar va fi o zi plină. Aveţi multe drumuri de făcut, dar le faceţi pe toate cu zâmbetul pe buze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine