2020-07-04 15:43

A MURIT Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath. Aristocratul britanic era infectat cu coronavirusul COVID-19

 |  17:26
A MURIT Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath. Aristocratul britanic era infectat cu coronavirusul COVID-19

Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 87 de ani, in urma complicatiilor aparute de infectia cu noul coronavirus COVID-19. Potrivit casei Longleat, marchizul a murit la spitalul din Bath, în care era internat de la 28 martie, scrie News.ro

"Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să anunţăm că Lord Bath a murit la vârsta de 87 de ani. Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath, a încetat din viaţă sâmbătă, 4 aprilie. El a fost internat în spitalul Royal United din Bath la 28 martie, iar acolo s-a confirmat că avea coronavirus. Familia doreşte să îşi exprime aprecierea pentru echipa de asistente, doctori şi ceilalţi angajaţi care au avut grijă de Alexander cu dăruire, atât de profesionist şi cu compasiune în aceste vremuri extrem de dificile pentru toţi. Cei din familie vă cer cu politeţe o perioadă de respectare a intimităţii lor pentru a îşi plânge pierderea”, se arată într-un comunicat al casei Longleat.

Alexander Thynn, unul dintre cei mai cunoscuţi aristocraţi britanici, era celebru pentru ţinutele sale excentrice şi viaţa sa privată “colorată”, scrie bbc.com. El a fost proprietarul Longleat House, o reşedinţă care deţinea şi un parc safari în care puteau fi văzuţi lei.

În 2009, averea lui Thynn era estimată de Sunday Times la 157 de milioane de lire sterline.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz