2020-08-08 05:39

„Am o POZIȚIE foarte libertariană”. Ce preocupări are un om politic

 |  23:12
„Am o POZIȚIE foarte libertariană”. Ce preocupări are un om politic

„Am adoptat o poziţie foarte libertariană în privinţa obezităţii, dar când privim cifrele, când vedem presiunea asupra NHS (Serviciul Naţional de Sănătate), şi comparăm ţara noastră minunată cu celelalte ţări europene, mă tem că suntem semnificativ mai graşi decât majoritatea dintre ceilalţi, în afară de maltezi, dintr-un motiv sau altul. Este o problemă”.

Aceasta a declarat de curând șeful guvernului de la Londra, Boris Johnson, la Times Radio. El a mai spus că britanicii suferă într-o măsură semnificativ mai mare de obezitate decât majoritatea europenilor, recunoscând că a mai pierdut din greutate după ce a fost infectat cu noul coronavirus, conform Reuters.

Câteva flotări

„Toate lumea ştie că este o problemă mare, dar cred că trebuie să o rezolvăm cu toţii”, a mai adăugat Johnson. Într-un interviu pentru ziarul Mail on Sunday, Johnson a făcut şi câteva flotări, pentru a arăta că este „în mare formă”, la doar câteva luni după ce s-a luptat pentru viaţa sa în spital, unde a fost internat după infectarea cu noul coronavirus.

Premierul britanic este deja foarte cunoscut pentru felul său nonconformist de a fi  și pentru modul inedit de a spune lucrurilor pe nume.

Foto: The New York Times


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz