2020-04-10 06:47

Angajaților Muzeului ASTRA din Sibiu li s-a arătat semnul CRUCII

 |  21:23
Angajaților Muzeului ASTRA din Sibiu li s-a arătat semnul CRUCII

Semnul crucii a apărut pe acoperişul unei construcţii de lemn de la Muzeul ASTRA din Sibiu, după ce zăpada s-a topit parţial, după cum au anunţat sâmbătă, pe pagina de Facebook a instituţiei, angajaţii.

"<Legământul Lui Dumnezeu cu omul' s-ar putea intitula această poză... În fond, “veşnicia s-a născut la sat”... Zăpada ce s-a scurs peste Muzeul ASTRA în ultima vreme ne-a lăsat un semn pe acoperişul unui monument adus din Maramureş>", au scris reprezentanţii Muzeului ASTRA pe pagina de socializare. În fotografia publicată pe pagina Muzeului ASTRA din Sibiu se poate vedea cum zăpada s-a topit, parţial, în formă de cruce.

Situat la Sibiu, Complexul Naţional Muzeal ASTRA este cea mai importantă instituţie etnomuzeală din România. Conceput sub egida Asociaţiunii Transilvane pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român – instituţie înfiinţată în 1861 -, Muzeul ASTRA – pe atunci Muzeul Asociaţiunii – a vernisat prima expoziţie în 19 august 1905. Muzeul s-a născut din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală, în conglomeratul etnic al Imperiul Austro-Ungar şi pe fondul emancipării culturale a tuturor popoarelor din centrul şi sud-estul Europei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

SUB UMBRA CRUCII
09 Feb 2020

Corona virus este tot mai aproape de ro' iar neglijenta voastră și nepăsarea înseamnă moarte sigura .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine