2020-04-08 00:23

Aplicațiile ONLINE care te fac să funcționezi bine, atunci când ceva merge prost

 |  14:00
Aplicațiile ONLINE care te fac să funcționezi bine, atunci când ceva merge prost

Există anumite aplicații care te ajută să fii mai productiv când ești online. De fapt, te ajută să nu mai pierzi timp prețios. Ai vrea ca ziua să aibă mai multe ore pentru a termina toată treaba? Cu siguranță, dar nu se poate! Tocmai de aceea există soluții bune care pot salva ceva care merge prost. Cum ar fi lipsa timpului, lipsa organizării, a concentrării, etc.

Unele  aplicații pot face organizarea timpului mai puțin grea și pot ajuta să ne planificăm cât de cât normal, potrivit Business Insider. De exemplu, printre aplicațiile care ajută la concentrarea mai asiduă la ce avem de făcut se numără Freedom. Dacă ai dificultăți în a te concentra asupra treburilor pe care le ai de făcut, din cauza site-urilor sau a diferitelor aplicații care îți distrag atenția, Freedom încearcă să rezolve problema prin limitarea accesului la anumite site-uri pentru o anumită perioadă de timp. Mental Workout ajută și ea - aplicația are cinci funcții diferite, menite să îți îmbunătățească funcționalitatea minții. Fiecare funcție este dezvoltată cu ajutorul unor specialiști. Spre exemplu, funcția Good Night, care a fost dezvoltată cu sprijinul unui psiholog și testată în cadrul „American Academy of Sleep Medicine”.

De la echipe, la sinonime

Când faci un rezumat al întregii zile este destul de dificil să îți dai seama ce ți-a consumat cea mai mare parte din timp. De aceea aplicația Rescue Time ajută la monitorizarea fiecărei activități din zi și la identificarea lucrurilor ineficiente pe care le faci. Iar Google Docs ajută echipele să creeze prezentări online, tabele și documente, împreună, online - mai mulți membri ai echipei pot lucra în același timp într-un document. De asemenea, FullContact  te ajută să scanezi sau să fotografiezi cărțile de vizită și îți încarcă automat conctactele în baza de date în aproximativ 15 minute. Wave te pune în legătură cu diferite persoane din aria ta profesională și facilitează stabilirea de întâlniri. Apoi, Grammarly  îți subliniază problemele gramaticale și le corectează pe cele mai frecvente. De asemenea, îți dă sugestii de sinonime în unele cazuri.

Evenimente, mailuri, articole

Buffer e o extensie de browser, care automatizează frecvența cu care postezi pe rețelele de social media. Iar dacă vrei viteză, Free Download Manager crește viteza de download și te ajută să programezi anumite descărcări. Pentru o și mai bună organizare, Acuity Scheduling te ajută să organizezi aplicațiile instalate pe diferite dispozitive, în timp ce Bizzabo te ajută să manageriezi mai bine chestiuni ce țin de participarea la diferite evenimente sau chiar să organizezi evenimente. Dacă la capitolul mailuri ești depășit de situație, există variante. Specialiștii recomandă Mail Pilot pentru prioritizare, având în vedere că un angajat își petrece aproximativ 33% din timpul de muncă citind, organizând mailuri și răspunzând la ele, această aplicație te ajută să prioritizezi mailurile mai importante. Nu mai vorbim despre momentul când cauți aumite articole prin presă: News360 te ajută să găsești articolele care te interesează și Instapaper permite să salvezi articole și postări pe care le poți citi oricând de pe orice dispozitv.

Există multe aplicații care îți pot face viața online mai ușoară, pentru a te simți mai relaxat în cea reală. Totul e să le descoperi. Un “amănunt“: AppAdvice  te ajută să selectezi aplicațiile care ți se potrivesc și îți oferă descrieri ale aplicațiilor pe care vrei să le instalezi!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine