2020-08-03 15:50

AȘA s-au gândit ei să convingă cetățenii să poarte mască

 |  20:58
AȘA s-au gândit ei să convingă cetățenii să poarte mască

Compania de transport public în comun din Berlin a găsit soluția pentru a-I face pe călătorii cu transportul public să poarte mască. E o soluție…interesantă.

Și anume, îi încurajează pe cetățeni să nu mai folosească deodorant. Astfel, călătorii vor fi obligați să poarte masca în mod corespunzător, pentru a se apăra de mirosuri, dacă de coronavirus nu le este așa teamă, potrivit dw.com. Germania a impus purtarea măștilor în timpul călătoriilor cu transportul în comun, dar cetățenii nu respectă regula și folosesc măștile în mod neadecvat. Operatorul de transport public în comun, BVG, speră că mirosurile emanate îi vor convinge pe călători să poarte masca, mai ales că situația poate fi destul de dificilă pe timpul verii. Posterul postat pe rețeaua socială stârnește amuzament: “Deci, încă vrei să ai nasul neacoperit?”.

“Mulți oameni poartă masca sub nas, așa că luăm măsuri”, a postat compania berlineză de transport public pe contul de Twitter. Postările BVG de pe rețelele sociale au fost apreciate de urmăritori și campania are potențialul de a-i convinge să poarte mască, chiar fără a renunța la deodorant.

Campanii cu tentă satirică

În Germania, ca și în alte țări afectate de Covid-19, este obligatoriu să ai nasul și gura acoperite atunci când mergi în magazine sau circuli cu transportul în comun. Cei care nu se supun, primesc amenzi. Chiar și așa, mulți își acoperă doar gura, lăsând nasul liber. Compania de transport public în comun este recunoscută pentru campaniile cu tentă satirică. Printre sloganurile din trecut s-au numărat: “Este săptămâna modei din nou. Noi ne bucurăm dacă porți orice fel de haine” sau “Nici măcar mama ta nu ar veni să te ia la 04:30”.

Compania este recunoscută pentru campaniie cu tentă satirică. Printre sloganurile din trecut s-au numărat: “Este săptămâna modei din nou. Noi ne bucurăm dacă porți orice fel de haine” sau “Nici măcar mama ta nu ar veni să te ia la 04:30”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz