2020-07-14 13:17

Au început scandalurile pandemiei: Celebru virusolog comparat cu un DOCTOR nazist

 |  23:54
Au început scandalurile pandemiei: Celebru virusolog comparat cu un DOCTOR nazist

În timpul pandemiei, Christian Drosten (foto) a fost numit de The Guardian drept „fața reală a Germaniei în criza coronavirusului”. Nu a mai fost decât un pas până când Drosten a devenit un fel de star în ale epidemiologiei. Dar…

Christian Drosten, directorului Institutului de virusologie al spitalului universitar Charité din Berlin, considerat un star al campaniei de prevenire a efectelor COVID-19, a devenit ținta celor care neagă efectele virusului. Cel mai mare cotidian din Germania a pornit o campanie împotriva sa, iar doctorul a contraatacat. El a fost omolog al lui Lothar Wieler, șeful Institutului Robert Koch de la Berlin, consultant cu autoritățile federale și de stat germane. În martie 2020, el a fost numit în comitetul consultativ al Comisiei Europene pentru COVID-19, co-prezidat de Ursula von der Leyen și Stella Kyriakides.

O oră

În această săptămână, atacul împotriva virusologului Christian Dorsen a fost condus de celebrul tabloid Bild. Totul a început când Christian Drosten a distribuit pe Twitter o adresă a cotidianului menționat „care îi oferea o oră pentru a reacționa la critici ridicate de cercetători în privința unuia dintre studiile sale, potrivit căruia copiii infectați cu noul coronavirus ar putea fi la fel de contagioși ca și adulții”.

Christian Dorsen a scris că are lucruri mai bune de făcut decât să răspundă solicitării Bild. Replica redactorului-șef al Bild vine imediat: „studiul lui Drosten este un fals grosolan”, citând critici emise de mai mulți cercetători care au declarat ulterior că nu au fost contactați de Bild. Imagini cu Christian Dorsen și doctorul nazist Josef Mengele au apărut în Munchen. Josef Mengele, cunoscut și sub numele de Îngerul Morții a fost un ofițer și medic german Schutzstaffel (SS) în timpul celui de-al doilea război mondial. El este cunoscut în principal pentru acțiunile sale în lagărul de concentrare de la Auschwitz, unde a efectuat experimente medicale mortale asupra prizonierilor și a fost membru al echipei de medici care au selectat victimele pentru a fi ucise în camerele de gaz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz