2020-06-05 10:33

Cântec pentru cei care vor să își învingă demonii

 |  20:59
Cântec pentru cei care vor să își învingă demonii

Nu este ușor să ai vârsta de 12 ani, să vorbești despre bullying și să iei atitudine. Să transmiți un mesaj de încurajare pentru cei care s-au confruntat cu probleme de genul agresivității - fie ea fizică sau verbală. Și, totodată, un mesaj pentru cei care doresc să își învingă demonii, ca să își împlinească visele.

AVI (Alessia Vlad), o artistă de doar 12 ani, vorbește despre bullying în cel mai nou single al ei, “Hurricane” (https://www.youtube.com/watch?v=IFCtyTZHypA&feature=emb_title). Cântecul lui AVI a prins aripi într-o perioadă în care mai ales tinerii sunt asaltați de aplicații, platforme social media, acces ușor la informații, iar subiectul bullying-ului își face și mai mult simțită prezența. Pe Internet și la școală.

Artista și-a început cariera muzicală încă din clasa întâi, de la vârsta de 7 ani, odată cu intrarea la cursurile de la Atelierul de Voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. Timp de trei ani a participat la mai multe emisiuni tv și la concerte alături de Loredana Groza și alți colegi de la Atelier, iar când a împlinit 10 ani a simțit că e momentul să aibă propriile piese.

Jocul care se poate câștiga

Astfel, pe 1 iunie 2018, AVI a lansat primul ei single - “Sunday”, urmat apoi “Rebels”, iar acum single-ul “Hurricane”. Acesta din urmă este cel care anunță un nou capitol din cariera cântăreței.

Noua piesă reprezintă împlinirea visului artistei: acela de a-și transmite gândurile și ideile prin muzică. Potrivit utv.ro, trecerea de la copilărie la adolescență se observă atât prin versurile piesei, cât și la nivel de vizual. Mai ales în cadrele în care AVI își lasă păpușile să se înece și să ardă, asumându-și că poate câștiga “jocul cu încercările adolescenței”. Piesa “Hurricane” este produsă de Vanotek și compusă de Minelli, cu un videoclip regizat de Anton San, iar de imaginea artistei s-a ocupat echipa formată din Teodora Burz (styling), Salon Avangard (hairstyling) și Diana Ionescu (makeup).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

LAURENTIU
27 Ian 2020

in sfarsit mai vedem si copii care vor sa faca muzica adevarata, superba melodia
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine