2020-07-14 14:21

Cine e el se știe, dar cine e ea? MAMA lui Elon Musk

 |  00:38
Cine e el se știe, dar cine e ea? MAMA lui Elon Musk

E model și expert în nutriție, iar povestea ei de viață e impresionantă. În 1970 se căsătorea cu Errol Musk, un inginer sud-african, pe care l-a cunoscut în timpul liceului. Apoi a avut trei copii: Elon, Kimba și Tosca. Primul este, evident, unul dintre cele mai mediatizate personaje în acest moment.

Maye Musk, acum în vârstă de 72 de ani, s-a născut în Canada, dar a emigrat de la o vârstă fragedă împreună cu familia, în Africa de Sud. În 1969, devine finalistă la consursul de frumusețe Miss South Africa. Ceea ce puțini știu este că Maye a prezentat modă sub anonimat de la vârsta de 15 ani. Maye e o femeie la fel de spectaculoasă precum fiul ei - Elon Musk, CEO-ul Tesla şi al SpaceX, după cum notează și Vanity Fair.

La doar 21 de ani, obține o diplomă în dietetică la University of the Orange Free State, din Africa de Sud. Dietetica reprezintă o întreagă filosofie de viață, ce urmăreşte o bună adaptare şi înţelegerea complexă a vieţii, fiind considerată o formă de înțelepciune). În 1979, după 9 ani de căsnicie, Maye și Errol divorțează, doi ani mai târziu, Elon decide să se mute cu tatăl său, patru ani mai târziu, Kimbal își urmează fratele. După terminarea liceului, Elon decide să se mute în Canada și Maye îl urmează împreună cu ceilalți doi copii ai săi.

Era faimoasă înainte de Elon

În Canada, Maye Musk își continuă cariera de model și își mărește portofoliul de model cu apariții în reviste de modă, reclame și videoclipuri muzicale și prezentări de modă. Maye a apărut pe coperților unor reviste prestigioase, precum New York Magazine, Time sau Elle Canada, a devenit imaginea firmei de cosmetice Clinique și a încheiat un contract cu una dintre cele mai mari agenții din lume, IMG Models.

A  avut un succes târziu, iar ea are o explicație pentru acest lucru: "Este absolut ilar. Prietenii mei mi-au spus: tu erai faimoasă înainte ca Elon să fie faimos! De vină este părul cărunt, pe care, la un moment dat, am încetat să îl mai vopsesc. Nu e ușor să mă mențin. Sunt obligată să-mi planific zilnic porțiile de mâncare, altfel, risc să mă îngraș. De asemenea, mănânc sănătos și bine. Pentru că pe măsură ce îmbătrânim apar mai multe probleme de sănătate care ne slăbesc organismul”, mai spune mama lui Musk, potrivit Vanity Fair.

Maye Musk este de părere că tot ceea ce contează în viață sunt atitudinea și optimismul, la care nu trebuie renunțat orice ar fi.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-31

Mai multe imagini:
Cine e el se știe, dar cine e ea? MAMA lui Elon Musk
zoom
Cine e el se știe, dar cine e ea? MAMA lui Elon Musk
zoom
Cine e el se știe, dar cine e ea? MAMA lui Elon Musk
zoom

Cine e el se știe, dar cine e ea? MAMA lui Elon Musk
zoom




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz