2020-08-03 16:00

Cum au REUȘIT trei românce să aibă de-a face cu Oscarurile

 |  14:15
Cum au REUȘIT trei românce să aibă de-a face cu Oscarurile

Monica Lăzurean-Gorgan, Bianca Oana şi Mihaela Orzea au fost invitate să se alăture membrilor cu drept de vot ai Academiei de film americane.

Cele trei românce au fost invitate să participe la Academia de film americană (AMPAS), instituţia care decernează premiile Oscar. Organizația pentru a-şi atinge obiectivele și-a triplat numărul membrilor străini, iar numărul de membri a ajuns de la aproximativ 6.000 în urmă cu câţiva ani la aproape 10.000 în prezent.

A publicat lista

Monica Lăzurean-Gorgan este invitată la categoria "documentar" pentru producţiile "Doar o răsuflare"/"A Mere Breath" şi "Chuck Norris vs. Communism", Bianca Oana, invitată la categoria "documentar" pentru producţiile "Colectiv" şi "Stingeţi becurile"/"Turn off the Lights" şi Mihaela Orzea la categoria "efecte vizuale" pentru producţiile hollywoodiene "Ant-Man and the Wasp" şi "The Huntsman: Winter's War", potrivit agerpres.ro. AMPAS a publicat lista cu cei 819 noi membri invitaţi să i se alăture în acest an, din care fac parte 45% femei şi 36% reprezentanţi ai minorităţilor etnice. Câștigătorii premiilor Oscar sunt desemnați doar de membrii AMPAS.

Foto: CNBC.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz