2020-04-05 11:12

Cum decurge o întâlnire între ASTRONAUT și câinele său

 |  00:09
Cum decurge o întâlnire între ASTRONAUT și câinele său

Christina Koch, în vârstă de 41 de ani, e inginer, e originară din Carolina de Nord și s-a alăturat echipei de astronauţi a agenţiei spaţiale americane NASA în 2013. A fost, de asemenea, protagonista primei ieşiri în spaţiu a unei echipe exclusiv feminină, în 2019.

Christina Koch ar putea fi desemnată pentru viitoarea misiune pe Lună şi atunci ar deveni prima femeie care pune piciorul pe satelitul natural al Pământului, potrivit Space.com. Până atunci, Koch a primit numeroase aprecieri după recordul stabilit în urma misiunii sale de 328 de zile în spaţiu. Ea a revenit pe Pământ după aceste zile petrecute pe Stația Spațială Internațională, iar la întoarcerea acasă a avut parte de ceva aparte…

Respectiv o doză sănătoasă de dragoste canină, după cum se poate vedea într-o înregistrare video pe care a publicat-o pe contul său de Twitter. ''Nu ştiu sigur cine a fost mai încântată. Mă bucur că îşi aduce aminte de mine după un an'', a scris Koch.

Entuziasm de câine

În imaginile video (https://www.youtube.com/watch?v=Z3eEjHWT90M) se poate vedea cum câinele ei pe nume LBD dă energic din coadă şi se urcă cu labele din faţă pe geamurile uşii de la intrare la apropierea lui Koch. După ce ea intră în casă şi se aşază în genunchi, câinele devine şi mai entuziasmat, dă din coadă şi o linge pe faţă. Vinerea trecută, înregistrarea video totalizase 3,5 milioane de vizualizări, conform contului astronautului.

Capsula astronautului a aterizat în Kazahstan la data de 6 februarie după o călătorie istorică pe Staţia Spaţială Internaţională. Misiunea de 328 de zile a depăşit recordul pentru cea mai lungă şedere continuă în spaţiu a unei femei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine