2020-08-05 02:50

Cum se PLICTISEȘTE președintele Braziliei

 |  00:08
Cum se PLICTISEȘTE președintele Braziliei

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a dat un interviu telefonic pentru canalul de televiziune CNN Brasil, din reședința din Brasilia, palatul Alvorada, unde se află în izolare.

Bolsonaro, pus în carantină timp de o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anunțat luni că va fi din nou testat și așteaptă cu nerăbdare să-și reia activitățile normale: “Marți sper să mă întorc la muncă. Bineînțeles, dacă nu e posibil, o să mai aștept câteva zile”, a spus Bolsonaro, potrivit Reuters. „În rest, totul este în regulă. Lucrăm cu ajutorul videoconferințelor și facem tot posibilul ca lucrurile să rămână sub control în timp ce mă aflu în Alvorada”, a spus Bolsonaro, care de fapt se plictisește! Dar în ce mod? Liderul a pozat pentru presă hrănind păsările emu din afara palatului, cu fața acoperită cu o mască. Ba chiar a fost și mușcat de o asemenea pasăre, potrivit The Guardian.

 “Nu pot suporta această rutină de a rămâne acasă”

În plus, președintele postează pe Facebook. De exemplu, de curând a postat că, după ce s-a simțit rău, a început să ia zilnic un medicament controversat, hidroxiclorochina. „Sunt bine, slavă Domnului”, a spus  el. Folosită de zeci de ani împotriva malariei, hidroxiclorochina este utilizată în multe țări pentru a lupta împotriva Covid-19. Dar eficacitatea sa nu a fost dovedită în mod oficial, iar problema divizeaza profund comunitatea științifică mondială.

Președintele de extremă dreaptă a spus că va face un alt test PCR marți. „Aștept cu nerăbdare rezultatul, deoarece nu pot suporta această rutină de a rămâne acasă, este oribil”, a spus el.

Bolsonaro, în vârstă de 65 de ani, a minimizat gravitatea pandemiei la începutul crizei și s-a declarat împotriva măsurilor de izolare luate de guvernanții statelor braziliene, insistând asupra necesității de a nu bloca economia națională . El a spus luni că se simte „foarte bine”, că nu are febră sau probleme respiratorii și că nu și-a pierdut gustul, unul dintre simptomele Covid-19, conform Paris Match.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz