2020-06-05 01:02

Departe de lumea schimbată de pandemie. E posibil să nu știe: Ar putea fi ei SINGURII oameni “deconectați”?

 |  00:53
Departe de lumea schimbată de pandemie. E posibil să nu știe: Ar putea fi ei SINGURII oameni “deconectați”?

Este foarte posibil ca ei să nu știe nimic despre izbuncirea pandemiei de coronavirus. Cum e posibil acest lucru și cum de se poate ajunge aici? Nu e vorba despre minciuni, ci despre regulamente clare, despre care "oamenii normali” habar nu au.

O parte a presei internaționale se întreabă dacă nu cumva este vorba, în cazul de față, despre “o ignoranță binecuvântată“, după cum notează wilx.com.  Vorbim despre marinarii de pe submarinele nucleare aflate în misiune, care sunt printre singurii oameni de pe Planetă care nu au idee că lumea de la suprafață arată cu totul diferit de când ei se află în misiune. Este foarte posibil ca echipajele de la bordul submarinelor balistice franceze să nu știe nimic despre izbuncirea pandemiei de coronavirus, după cum notează Associated Press.

Marinarii care călătoresc în adâncurile oceanului sunt protejați în mod intenționat de “grijile lumești” pentru a se putea concentra asupra misiunilor dificile și ultra-secrete. Aceștia ar putea fi ultimii locuitori  care încă nu sunt conștienți de modul în care pandemia transformă viața sus, pe uscat. Deoarece submarinul este “singurul loc în care ești cu adevărat tăiat de la toate informațiile. Submarinul este…sub apă, în timp ce pe un vas, la suprafață există radio, televiziune, internet”, a spus pentru AP, ofițerul Gabriel, care a fost medic pe submarinul balistic" Le Triomphant ", timp de patru ani și care a vorbit cu AP cu condiția să fie identificat doar cu prenumele și gradul său

De ce se întâmplă acest lucru

Marinarii sunt protejați de șefii lor, pentru a le păstra moralul ridicat. Toate echipajele care au părăsit portul înainte ca virusul să se răspândească pe glob sunt probabil „păstrate în întuneric” până la terminarea misiunii, cu privire la întinderea crizei care se desfășoară rapid în lume. „Nu vor ști nimic”, a spus și fostul comandant Dominique Salles, care a condus escadrila balistică franceză din 2003-2006. „Băieții trebuie să fie complet disponibili pentru misiunea lor. Cei care sunt pe mare nu au nevoie de aceste informații. Cred că comandantul este informat fără îndoială despre ce se întâmplă. Nu cred că va avea nici el toate detaliile”, a mai adăugat Salles. Vorbind în exclusivitate pentru Associated Press, Salles a mai spus că, probabil, submarinarii vor fi informați despre pandemie în timp ce se vor întoarce în port, în ultimele două zile ale misiunii lor.

Misiunile submarine franceze durează 60 până la 70 de zile, cu aproximativ 110 membri ai echipajului la bord. Așadar, un echipaj care a plecat la sfârșitul lunii februarie nu ar fi așteptat înainte de sfârșitul lui aprilie. În acest caz, marinarii vor reveni într-o lume schimbată de pandemie.

Actorul care a aflat de curând de ce e pustiu prin lume

În altă ordine de idei dar pe aceeași temă, un caz aparte îl reprezintă cel al actorului Jared Leto, care a aflat abia de curând ce se întâmplă în lume și de ce e pustiu prin ea. Și în acest caz, cum de s-a întâmplat acest lucru? Actorul plecase în deșert să mediteze. Era acolo fără tehnologie și când s-a întors…''Am pășit într-o lume complet diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna', a spus Leto șocat, după ce s-a întors din perioada de meditație. “Am am început o meditație silențioasa. Am fost complet izolați. Fără telefon, fara comunicații. Nu aveam deloc habar ce se întâmplă în afara complexului. Apoi am pășit într-o lume complet diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. E uluitor. Primesc mesaje de la prieteni și familie din întreaga lume și mă pun la curent cu ce se întâmplă. Sper că sunteți teferi. Stați în casă”, a scris Jared într-o postare pe Twitter.

Desigur, este greu de imginat că pot exista oameni deconectați de la tot ceea ce se întâmplă acum. Dar nu imposibil…Și fie vorba între noi, ce film bun ar ieși din asta!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine