2020-04-10 07:17

E bine să știi: Ce nu mănâncă chiar și BUCĂTARUL

 |  11:51
E bine să știi: Ce nu mănâncă chiar și BUCĂTARUL

Se spune că nu există mâncare mai bună pentru un bucătar decât…chiar mâncarea pe are o pregătește el! Iată însă că există și excepții. Prin urmare, care e felul de mâncare de care nu s-ar atinge vreodată un bucătar? Și știți cum e: dacă bucătarul nu mănâncă, nici noi…

Gordon Ramsey - celebru bucătar britanic, spune că detestă ceva anume. Ramsey a gustat numeroase preparate din postura de chef al unor restaurante cu stele Michelin şi din cea de membru al juriului în cadrul unor competiţii precum „Hell’s Kitchen“ şi „MasterChef“. În mare, vedeta TV are o opinie negativă despre majoritatea mâncărurilor pe care le gustă în restaurantele altor persoane. S-ar putea  presupune că disprețuiește aproape tot ce pune în gură!

Nu mânca în avion

Într-un interviu pentru Refinery 29, citat de Time, Ramsay spunea că este dezgustat de mâncarea servită la bordul avioanelor. „Sub nicio formă nu mănânc ce mi se oferă în avion. Am lucrat pentru companiile aeriene timp de zece ani, aşa că ştiu de unde provine mâncarea şi unde se duce, dar şi cât timp durează până să ajungă la bordul aeronavei”, spune el.

La modul general, dacă cineva se gândește că Ramsay ia mese elaborate în fiecare dimineață, greșește. În cea mai mare parte, el consumă de fulgi de ovăz din plin.  Dacă asta nu este ceea ce te-ai aștepta de la un bucătar cu cunoștințele lui Ramsay, el spune că asta se datorează nostalgiei. "Toată lumea consideră că am un mic dejun plin de farmec, precum un englez adevărat. Micul dejun îl păstrez simplu, pentru că îmi amintește de mama mea", a explicat el. Datorită faptului că... probează constant mâncăruri în timp ce se află în bucătărie, se așază rar la o masă standard.

Plăceri vinovate

„Îmi este foarte greu să mă bucur de o masă completă. Nu mă pricep să stau timp de 3 ore să mă bucur de o masă. Aș minți dacă v-aș spune <mă așez 4 nopți pe săptămână și iau o cină cu 3 feluri de mâncare>. Nu fac nimic de acest fel. Și, de asemenea, nu este nimic mai rău decât să iau cina la 17.30 și apoi să trebuiască să gătesc timp de 3 ore. Așa că îmi place să mă țin de picioare și să mănânc porții mici. Aproape ca în Hong Kong - de 4 sau de 5 ori pe zi, boluri mici de mâncare ".

Recunoaște că micile lui plăceri vinovate în ale mâncării sunt cookie-urile și Crack Pie. “Sincer, chiar nu dau naibii acel Crack Pie care are 3.000 de calorii. Oricum când mănânc două prăjituri, mă simt ca un ticălos gras. Dacă tocmai am mâncat o jumătate de tartă, antrenamentul de mâine la sală va dura de la două ore, la patru ore. Așa că voi mânca caloriile, dar mă voi asigura că le voi arde în maxim 24 de ore".

Adevărul recunoscut chiar de el e că, la sfârșitul zilei, își dorește doar o masă bună gătită acasă...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine