2020-08-05 14:19

Interviu. “Magicul” Gates despre “magia” vaccinurilor /Video

 |  13:37
Interviu. “Magicul” Gates despre “magia” vaccinurilor /Video

„Nu există nicio legătură între aceste vaccinuri și vreun tip de monitorizare. Nu știu de unde a venit ideea”.

Aceasta a declarat fondatorul miliardarul american Bill Gates, întrebat fiind într-o emisiune de televiziune ce părere are despre diversele teorii care circulă despre el. Gates a dezmintit teoria conspirației care spune că dorește să dezvolte un vaccin împotriva coronavirusului pentru a implanta cipuri în oameni. Acuzele vizează fundația lui Bill și Melinda Gates, care lucrează în căutarea unui vaccin împotriva pandemiei. În întreaga lume, Bill Gates este subiectul multor teorii ale conspirației. Una dintre ele susține că a creat chiar el noul coronavirus pentru a reduce populația mondială.

„Cred că trebuie doar să spunem adevărul. Trebuie să ne explicăm valorile astfel încât oamenii să înțeleagă de ce suntem implicați în această lucrare și gata să punem sute de miliarde de dolari pentru a accelera progresul ”, a adăugat el. Fundația a anunțat pe 16 aprilie o contribuție de 150 de milioane de dolari pentru a ajuta țările sărace să lupte împotriva pandemiei. O altă afirmație în sens negative în cee ace îl privește ar fi și aceea că fundația sa a brevetat un tratament cu câțiva ani înainte de a răspândi noul coronavirus. „Fundația noastră își propune să reducă mortalitatea, să aducă echitate în sănătate și totuși suntem acuzați că am creat cipuri sau virusuri”, s-a lamentat miliardarul.

“Vaccinul trebuie să fie sigur”

În prospătul interviu de la CNN, Bill Gates vorbește despre multe, în context pandemic.  

Interviul aici - https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-07-23-20-intl/h_9bd945cda85fc38f6e62421669c6ef13

“Datele timpurii despre un vaccin contra coronavirusului arată că va fi nevoie de mai mult de o doză pentru a-i proteja pe oameni de virus, a declarat fondatorul și filantropul Microsoft Bill Gates în interviul difuzat ieri seară de către CNN. „Avem multe date care arată că nu ar funcționa cu o singură doză. Deci, toate acestea sunt vaccinuri cu mai multe doze”, a mai spus Gates în cadrul primăriei CNN joi. "Vaccinul trebuie să fie sigur, trebuie să reducă transmisia, iar apoi trebuie să protejeze sănătatea persoanei. Deci, primul vaccin care este aprobat poate fi destul de slab în unele dintre aceste criterii. Există o mulțime de incertitudini în ceea ce privește această industrie a vaccinurilor, care este greu de explicat", a adăugat Gates. Cu cuvintele sale: "So there's a lot of uncertainty in the vaccine enterprise, which is hard to explain, you know, when people want to summarize is the vaccine miracle on its way".

Un sondaj din Statele Unite a constatat că 44% dintre republicani și 19% dintre democrați cred în teoria conspirației în ceea ce îl privește pe Bill Gates, potrivit SBS News.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz