2020-04-07 23:14

Lege și ordine: A apărut polițista VIRTUALĂ

 |  00:20
Lege și ordine: A apărut polițista VIRTUALĂ

A fost proiectată pentru a contribui la reducerea cozilor din secţiile de poliţie şi pentru a oferi o modalitate modernă de relaţionare cu publicul. Este o persoană digitală dotată cu inteligenţă artificială, care utilizează animaţie în timp real pentru a simula interacţiuni faţă în faţă. Va fi instalată în holul sediului central al Direcţiei Naţionale de Poliţie…

Direcția Națională de Poliție din Noua Zeelandă! Ella, o poliţistă virtuală bazată pe inteligenţă artificială (AI), a fost prezentată miercuri de forţele de ordine din Noua Zeelandă în cadrul unui program de modernizare a serviciilor oferite cetăţenilor, după cum notează Xinhua. ''Ella este o persoană digitală dotată cu inteligenţă artificială, care utilizează animaţie în timp real pentru a simula interacţiuni faţă în faţă'', a precizat comisarul de poliţie Mike Bush. Ella, un acronim pentru Electronic Lifelike Assistant, este unul din cele două noi chioşcuri digitale ale Poliţiei din Noua Zeelandă şi a fost proiectată pentru a contribui la reducerea cozilor din secţiile de poliţie şi pentru a oferi o modalitate modernă de relaţionare cu publicul.

Au buget

Agentul de poliţie dotat cu inteligenţă artificială face parte dintr-un program destinat inteligenţei artificiale şi prevăzut cu un buget de 685.000 de dolari neozeelandezi (442.990 de dolari americani). Va fi instalată în holul sediului central al Direcţiei Naţionale de Poliţie din Noua Zeelandă începând cu săptămâna viitoare şi va oferi asistenţă echipei de consilieri vorbind cu vizitatorii pe teme precum numărul 105 destinat situaţiilor non-urgente sau alte verificări efectuate de poliţie. Un serviciu electronic touch-screen, denumi Police Connect, a fost de asemenea inaugurat miercuri şi va oferi asistenţă 24 de ore din 24 pentru departamentul non-urgenţe.

Potrivit lui Mike Bush, Ella şi serviciul Police Connect demonstrează eforturile poliţiei de a adopta şi explora tehnologii digitale în scopul dezvoltării unor servicii destinate tuturor cetăţenilor din Noua Zeelandă. "Suntem abia la începutul acestei călătorii, iar Police Connect, Ella şi alte tehnologii digitale moderne prezintă mult mai multe oportunităţi interesante pentru a oferi servicii de poliţie noi şi îmbunătăţite", a mai spus Bush, potrivit thenextweb.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine