2020-04-09 05:00

Medic din Iaşi: “Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieţii”

 |  19:07
Medic din Iaşi: “Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieţii”

Răzvan Constantinescu, medic primar de medicină internă şi gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi s-a declarat revoltat de isteria creată de coronavirus și a răbufnit pe pagina sa de socializare.

Răzvan Constantinescu susține că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru “categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă sau BPOC. Potrivit medicului, “mortalitatea gripei Covid-19 este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018, după cum menționează și tvfoltenia.ro.

Iată ce a scris Răzvan Constantinescu pe Facebook:

“Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!).

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine