2020-07-04 16:11

MESAJUL “ascuns” din vestitul discurs al Reginei. Ce înseamnă

 |  21:11
MESAJUL “ascuns” din vestitul discurs al Reginei. Ce înseamnă

Regina Elisabeta a II-a, a transmis, duminică, 5 aprilie, într-un mesaj video: „Vreau să vă spun că vremurile bune se vor întoarce, vom avea posibilitatea să ne reîntâlnim prietenii, să ne vizităm familiile. Ne vom întâlni din nou”…

Mai ales ultimele cuvinte au atras atenția multora – “We’ll Meet Again”…Impresia comună fiind aceea că sună într-un fel, provin de undeva, înseamnă ceva, că Regina nu le-a spus întâmplător. Ei bine da, așa este. Și tocmai în aceste cuvinte se află cheia întregului discurs.  

„We’ll Meet Again” este o melodie scrisă în 1939, cu muzică și versuri compuse de Ross Parker și Hughie Charles. Este una dintre cele mai cunoscute piese din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, spunând povestea soldaților plecați la luptă și ale familiilor și iubitelor care îi așteptau.

Puteți asculta melodia AICI: https://www.youtube.com/watch?v=HsM_VmN6ytk&feature=emb_title

Interpreta trăiește și are 103 ani!

Melodia clasică britanică „We’ll Meet Again” a urcat în topuri după ce Regina Marii Britanii a utilizat această frază în discursul său adresat națiunii pe tema coronavirusului. În doar câteva zile, piesa interpretată de Vera Lynn (foto stânga) a ajuns pe poziţia a 22-a în topurile de descărcare iTunes și are aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube. În vârstă de 103 ani, Vera Lynn i-a mărturisit fiicei sale că e amuzant că a urcat din nou în topurile muzicale. Acum, când milioane de oameni sunt separaţi, izolați în case din cauza pandemiei Covid-19, melodia a revenit în topuri. „Piesa este încă atât de relevantă acum şi va fi întotdeauna pentru orice motiv pentru care oamenii trebuie să stea separaţi. Este un mesaj de speranţă pentru oamenii de acum şi cei din viitor“, a spus fiica Verei Lynn.

Cea mai populară versiune a fost înregistrată trei ani mai târziu, în 1942, de „The Forces Sweetheart”. „We’ll Meet Again” a devenit și un film în 1943.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz