2020-07-11 01:42

Miliardar japonez singur, caută PARTENERĂ pentru spațiu

 |  23:23
Miliardar japonez singur, caută PARTENERĂ pentru spațiu

Cine este miliardarul japonez care caută o „femeie specială” pentru a-și salva viața sentimentală? Magnat în domeniul fashion și colecționar de artă, cu o viață care nu prea i-a oferit noroc în dragoste, el își caută scăparea...undeva departe. Însoțit neapărat de o prezență feminină. Pune însă anumite condiții în ceea ce privește această prezență.

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a lansat o campanie online pentru a-şi găsi o parteneră care să-l însoţească într-o călătorie în spațiu! Mai exact, pe Lună. Ca primul turist al rachetei SpaceX, în anul 2023. Maezawa are trei copii din două relaţii anterioare, s-a despărţit recent de o actriţă japoneză şi caută acum „femei singure de peste 20 de ani care vor să se bucure de viaţă”. Campania va fi transformată într-o emisiune de televiziune pentru o platformă de streaming web.  

Într-o postare pe AbemaTV - site japonez de streaming, Maezawa a anunțat că el caută dragoste: “Am reușit să am statut social și faimă pe parcurs”, a scris el pe site. „Dar acum îmi repornesc viața. Am 44 de ani și, deoarece sentimentele de singurătate și de goliciune încep, încet, să îmi dea târcoale, vreau să găsesc un partener de viață. Cu acel viitor partener al meu, vreau să confirm iubirea și pacea mondială din spațiu”! Termenul limită de depunere a cererii este 17 ianuarie, iar Maezawa va lua o decizie finală până la sfârşitul lunii martie, după întâlnirea cu candidatele, potrivit BBC. 

E văzut ca o anomalie

Deci Maezawa este și antreprenor și colecționar de artă. A fondat Start Today în 1998 și a lansat site-ul online de retail online Zozotown - acum cel mai mare din Japonia, în 2004. Nu e bine văzut în Japonia, deoarece  a abandonat colegiul și are o plăcere exagerată pentru cumpărături. De fapt e văzut ca o anomalie în Japonia - țara care are una dintre cele mai conservatoare culturi corporatiste din lume. În septembrie anul trecut,  domnul Maezawa și-a dat demisia din echipa de conducere a Zozotown, după ce a vândut o participație de 30 la sută din companie către Yahoo Japonia, pentru 2,3 miliarde de dolari.

Atenție: femeile care speră să se alăture domnului Maezawa, pe lângă faptul că  trebuie să aibă peste 20 de ani, trebuie să aibă o personalitate „luminoasă și pozitivă” și să dovedească interes pentru călătoriile în spațiu!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz