2020-04-06 00:12

Nu contează zodia! 26 Decembrie - cea mai norocoasă zi din 2019

 |  10:59
Nu contează zodia! 26 Decembrie - cea mai norocoasă zi din 2019

Pe 26 decembrie are loc cel mai aşteptat eveniment astronomic al anului: o eclipsă inelară, ultima din acest deceniu. Potrivit astrologilor, în orice zodie aţi fi, joi, 26 decembrie, se anunţă cea mai norocoasă zi din 2019. Una în care ne putem face planuri pentru anul următor, cu şanse mari să devină realitate.

„Eclipsa de soare soare din a doua zi de Crăciun va avea loc la 05:34, ora României. O vor putea vedea doar cei care sunt pe teritoriul Asiei, pentru ceilalţi există transmisiunile în direct pe internet. Se numeşte eclipsă inelară şi are loc atunci când luna blochează parţial lumina soarelui. Şi astfel se formează un inel strălucitor care înconjoară satelitul natural al Pământului.”, spune Adrian Şonka, coordonatorul Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din București.

Momentul cel mai bun în care să începi să planifici

Nu se întâmplă mereu, de două-trei ori pe an, iar în cazul acesta, pentru că Luna este ceva mai departe de Pământ decât la alte eclipse, o să rămână ceva din lumina Soarelui, o să se vadă un inel galben roșiatic. Eclipsa coincide și cu perioadă de Lună Nouă. Asta inseamnă că energia și vibrația se schimbă în bine. 26 decembrie se anuntă cea mai norocoasă zi din acest an, una în care ne putem gândi cu optimism la viitor.

Potrivit astrologilor, acesta este momentul cel mai bun în care să începi să planifici sau să treci la acțiuni dacă ai vreun proiect anume pe care ți-l dorești de ceva timp, sau dacă vrei să inițiezi ceva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine