2020-04-10 07:17

O personalitate ia poziție: A renunțat la MINCIUNILE politice

 |  18:46
O personalitate ia poziție: A renunțat la MINCIUNILE politice

A început prin a-și închide contul pe Facebook. Apoi a declarat că nu se mai simte confortabil, din cauza știrilor și informațiilor false și a problemelor de confidențialitate. E o personalitate și consideră că nu are nevoie de minciuni, mai ales de minciunile politice, pentru a-și păstra acest statut.

"Nu mă simt confortabil cu avalanșa de informații false din reclamele politice și nici nu am încredere în capacitatea de a proteja confidențialitatea utilizatorilor", astfel s-a exprimat Stephen King, binecunoscutul autor de romane horror. "Renunț la Facebook", a scris el pe Twitter. Stephen King și-a invitat fanii să îl urmărească în continuare pe Twitter. King posta frecvent pe Facebook comentarii politice și poze cu câinele său, Molly. În vârstă de 72 de ani, scriitorul are 5,6 milioane de urmăritori pe contul său de Twitter, potrivit CNN.

Mai mult profitul decât veridicitatea

King este de multă vreme un crirtic fervent al președintelui Trump, fiind foarte vocal pe teme politice și nu se teme să-și exprime opiniile pe social media. Luna trecută, Facebook a atras o altă rundă de critici atunci când a ales să nu limiteze modul în care anunțurile politice pot fi direcționate către anumite grupuri de oameni, așa cum este principalul său rival, Google. De asemenea, Facebook a mai spus că nu va interzice anunțurile politice în mod direct, așa cum a făcut Twitter în octombrie anul trecut.

King se alătură lui Sacha Baron Cohen și lui Mark Hamill, care se numără printre personalitățile care au ales să nu mai existe pe Facebook. Săptămâna trecută, Cohen a spus: “MarkZuckerberg, istoria te va judeca aspru. (…) Ajuți la distrugerea democrației”. De asemenea, Hamill a motivat renunțarea la Facebook: “Mark Zuckerberg valorizează profitul mai mult decât veridicitatea”.

Nu politica e importantă

Desigur, celebritatea lui Stephen King nu este asigurată de politică, respectiv părerile lui politice, ci de romanele sale horror. Ecranizate aproape în totalitate pe micul sau marele ecran. King a scris câteva lucrări sub pseudonimul Richard Bachman. King și posedă o cunoaștere profundă a genului horror. Îi aparțin și câteva creații inedite, inclusiv nuvelele „The Body” (Cadavrul) și „Rita Hayworth and the Shawshank Redemption”, precum și romanele „The Green Mile” (“Culoarul morții”, de asemenea ecranizat, cu Tom Hanks în rolul principal), „The Eyes of the Dragon”, (“Ochii dragonului”) și „Hearts in Atlantis” (“Suflete pierdute în Atlantida”).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine