2020-04-05 19:41

O tehnică EXCELENTĂ: Lecția urangutanului de spălat PE MÂINI

 |  15:00
O tehnică EXCELENTĂ: Lecția urangutanului de spălat PE MÂINI

Unele lecții vin de unde nu te aștepți. Mai ales din lumea animalelor…Considerate, în unele cazuri, mai umane decât însuși oamenii…

„Cinta ne demonstrează, în aceste imagini, tehnica sa excelentă în spălatul mâinilor, pe care o recomandăm tuturor oamenilor pentru evitarea infectării cu noul coronavirus", este textul care însoţeşte un clip video inedit, postat pe Facebook de fundaţia Borneo Orangutan Survival, din Indonezia -  https://www.facebook.com/orangutanjungleschool/videos/2952637661469726/

Cu privire la acest clip, New York Post vorbește despre o lecţie inedită de păstrare a igienei mâinilor, în vremuri de pandemie de coronavirus, care poate veni chiar şi de la un urangutan. Care le arată oamenilor că stăpâneşte ireproşabil tehnica spălatului corect pe mâini. 

Urangutanul a învățat

Imaginile au fost difuzate de fundaţia menționată din Indonezia, care se ocupă cu protejarea şi conservarea acestei specii aflată în pericol. Urangutanul, pe nume Cinta, a fost salvat când avea 5 luni şi de atunci a învăţat o mulţime de lucruri. Inclusiv cum să se spele corect pe mâini!

„În plină pandemie de coronavirus, oamenii ar putea învăţa ceva de la acest urangutan", este mai clar comentariul celor de la New York Post.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine