2020-04-09 04:33

Participă la un show unic: Românul ACROBAT din Dubai

 |  00:13
Participă la un show unic: Românul ACROBAT din Dubai

A făcut gimnastică încă de la vârsta de 4 ani. Practic nu a avut copilărie și nici prieteni prea mulți, tot timpul dedicându-se acestei pasiuni. Sibianul Emanuel Bădilă, 23 de ani, este în prezent singurul român acrobat într-un show unic din Dubai – unde a ajuns ca antrenor de gimnastică.

Sibianul a fost legitimat în trecut la CSS Sibiu, CSM Sfântu Gheorghe şi CSM Bistriţa şi fost component al lotului naţional de gimnastică, atât la juniori cât şi la seniori. El este în prezent protagonistul spectacolului “La Perle by Dragone” (https://www.youtube.com/watch?v=sTrSyFtovPI), alături de peste 50 de artiști din toate colțurile lumii și a ajuns în acest spectacol  în urma unei selecții riguroase.

Potrivit mass media din Dubai, spectacolul implică multe cascadorii, motocicliști care se învârt într-o sferă metalică suspendată, acrobații în apă și multe altele. Pregătirea acestui spectacol a durat aproximativ cinci ani, iar pe parcurs s-a modificat continuu. “Am văzut pe rețelele de socializare că se fac audiții pentru acest spectacol, dar niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să lucrez într-un show atât de mare. După primul tur de audiții au selectat șase băieți din 60, numărându-mă și eu printre cei aleși. Am fost chemați peste două săptămâni din nou. În final am fost aleși eu și un băiat din Marea Britanie”, a spus Emanuel, potrivit  romania24.ro. “Pe lângă calitățile atletice, capacitatea de a te angrena cu succes în acrobații, pe bază de mobilitate și în egală măsură de forță, au contat la selecție și aplecarea spre actorie și improvizație. Mă bucur că am izbutit să-mi demonstrez polivalența la momentul potrivit și am pornit astfel pe acest drum. Apreciez enorm că am ajuns aici și faptul că am trecut de toate audițiile. Am și muncit ani de zile, e adevărat, au fost eforturi uneori foarte mari. Când sunt pe scenă încerc să dau un randament maxim”, mai spune el.

Până la 30 de ani

Îi place ceea ce face, dar are o activitate intense, spectacolul ocupându-i tot timpul. El a mai povestit că vin vedete la spectacol, unele chir de mai multe ori: “|Ronaldinho a fost prezent în sală de două ori, au mai fost Zidane, Benzema, Pogba și mulți alții. Din România au fost la spectacolul nostru Antonia, Mira sau Adelina Pestrițu”.

Emanuel Bădilă vrea să rămână în branșă până la vârsta 30 de ani, “după care mi-ar plăcea să rămân în branșa asta, dar nu în prim-plan, ci ca antrenor, director artistic, stage manager, deși, trebuie să recunosc, mă încântă foarte mult și ideea de actorie”.

Foto: Pagina FB Emanuel Bădilă


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine