2020-03-29 04:12

Pentru MAME din România: Primele holograme live, la rezoluție 4K, din lume

 |  20:35
Pentru MAME din România: Primele holograme live, la rezoluție 4K, din lume

Tehnologia, la nivel mondial, continuă să uimească. Inovația și înregistrarea unor noi premiere făcând parte din “arsenalul” care asigură rezistența pentru un prezent versatil și un viitor incert.

La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România trece la nivelul următor. Și creează holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

Astfel, de 8 martie, utilizatorii vor putea oferi cadouri speciale prin crearea, cu ajutorul rețelei Vodafone Supernet 5G, a unei statui reprezentate de o hologramă live la rezoluție 4K. În cadrul unui spațiu dedicat și cu ajutorul echipamentului special, mamele vor fi înregistrate și transformate în timp real, cu ajutorul 5G, în holograme live 4K ce vor surprinde reacțiile și trăirile acestora. După generarea hologramelor 4K, protagonistele vor primi videoclipul cu întreaga experiență. „Continuăm să inovăm și să utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și pentru a susține un viitor mai bine conectat. Toate mamele merită o statuie și noi facem acest lucru posibil într-o manieră digitală. Suntem mândri să realizăm primele holograme live 4K din lume cu ajutorul rețelei Supernet 5G pentru a celebra mamele”, a declarat Cătălin Buliga, CTO, Vodafone România.

Să nu uităm că, de 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii, sunt celebrate toate femeile, din lumea întreagă. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Iar ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 - Anul internațional al femeii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine