2020-04-05 11:26

Plină de VIAȚĂ: Confidența tinerei căreia îi place amorul

 |  00:41
Plină de VIAȚĂ: Confidența tinerei căreia îi place amorul

“Am fost mereu plinuţă, mai mare decât prietenele mele, iar viaţa mea a fost dificilă. Aşa că, bănuiesc că atunci când am primit atenţie sexuală, am devenit dependentă de ea”…

Frankie a început să-și caute posibili parteneri sexuali pe Internet de la vârsta de doar 14 ani. Tânăra plină de viață din Marea Britanie este dependentă de amor și susține că s-a culcat cu 130 de bărbați înainte să împlinească vârsta de 28 de ani. Frankie Considine admite că viața sexuală ocupa un loc primordial, zilnic: "Era o aşa mare prioritate pentru mine, încât îmi făceam planuri în timpul serviciului”, a declarat ea, potrivit The Sun. „Sunam la muncă şi spuneam că sunt bolnavă sau anulam întâlniri cu prietenii dacă ştiam că pot face sex. Am intrat pe site-uri online numai ca să agăț. Am avut o relație, însă nu mă puteam abține să nu mă culc și cu alți bărbați”, a povestit ea pentru The Sun.

Confidența ei însă nu poate fi nici de laudă, nici de performanță, ci mai degrabă “de durere”:  Frankie se tratează acum pentru dependență sexuală.

Izolată și abandonată

Experiențele sale nu au avut cele mai bune urmări. Bărbații cu care a întreținut relații intime au afectat-o psihic și emoțional. A dezvoltat o depresie severă, a contactat boli cu transmitere sexuală și chiar a rămas și însărcinată. Tânăra este de părere că în spatele acestei dorințe nestăpânite se află divorțul părinților săi și nevoia constantă de validare, având în vedere problemele de stimă de sine cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Părinții ei s-au despărțit când ea avea doar 13 ani, iar mama s-a a decis să plece de acasă. Tatăl ei era șofer de taxi, iar Frankie ajungea să petreacă mult timp singură acasă, unde se simțea izolată și abandonată. Mai mult, a avut o relaţie dificilă cu propriul corp….

Moment de intimitate

Acum, Frankie a început să vadă contactul sexual ca pe un moment de intimitate între dintre doi oameni, nu doar ca pe un act. Ea admite că uneori taie orice legătură cu cei care îi sugerează sau îi transmit prea repede că doresc să se culce cu ea.

Problema dependenței sexuale este una gravă și afectează mii de oameni. Aproximativ 10% dintre bărbaţi şi 7% dintre femei luptă cu propriile gânduri şi impulsuri sexuale. „Dependenţa sexuală este o tulburare psihologică ce include neglijarea activităţilor sociale sau a sănătăţii personale, încercarea repetată de a controla comportamentul sexual fără succes şi acceptarea comportamentului sexual în ciuda consecinţelor negative“, spune psihologul Janna Dickenson (University of Minnesota Medical School).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine