2020-07-11 18:43

Povestea celor doi DANSATORI ținuți captivi într-o cabină, pe pandemie

 |  00:24
Povestea celor doi DANSATORI ținuți captivi într-o cabină, pe pandemie

Lauren Carrick (29 de ani) și logodnicul ei, Joseph Harrison (27 de ani), sunt doi dansatori britanici, pe care pandemia i-a “surprins” pe nava de croazieră Celebrity Infinity.

Cuplul a început munca în decembrie, croaziera urmând să se încheie în iunie. Însă în luna martie pandemia i-a prins prin Bahamas, ținându-i blocați pe navă  mai mult de 50 de zile. Cei doi au povestit coșmarul pe care l-au trăit alături de ceilalți 900 de membri ai echipajului. Mare parte dintre pasageri au fost preluați și duși în siguranță în țările de origine, cu curse aeriene, însă pentru echipaj lucrurile nu au stat la fel, potrivit BBC. „Ne-am simțit ca prizonierii. De ce suntem diferiți?”, spune Lauren Carrick, care adaugă că nu au existat cazuri de Covid-19 pe navă și nimeni nu a avut simptome, conform thisislocallondon.co.uk.

Între patru pereți

Cei doi au povestit că nu au fost lăsați să părăsească sub nicio formă cabina timp de 21 de zile, fiind efectiv izolați: “A fost îngrozitor. Imaginați-vă că în tot acest răstimp nu am fîcut altceva decât să privim cei patru pereți ai cabinei”'. Ei au mai declarat presei că modul în care a fost gestionată situația pe vasul de croazieră le-a afectat sănătatea mentală, atât lor cât și altor persoane aflate la bord. Mai mult, ei susțin că o persoană s-a sinucis, nemaiputând suporta izolarea.

Vor să renunțe la profesie

După ce mai multe țări și-au preluat cetățenii și s-au mai eliberat cabine, situația a devenit mai suportabilă: „Am fost mutați într-o cabină care are balcon și putem ieși din cabină pentru a merge la masă. Ne considerăm deja norocoși”.

Nu s-a terminat însă pentru ei. Mai au de călătorit încă 16 zile pe Oceanul Atlantic. Pe nava de croazieră se mai află în prezent pasageri indieni, toată lumea este stresată, unii sufera de anxietate, depresie și tulburari de alimentație, potrivit tot spuselor celor doi. În plus, spun că nu se mai simt în siguranță, că mediul este destul de ostil și chiar intenționează să renunțe la această profesie!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz