2020-04-08 00:22

Povestea TÂNĂRULUI moldovean care s-a fotografiat gol pe bicicletă

 |  00:27
Povestea TÂNĂRULUI moldovean care s-a fotografiat gol pe bicicletă

Nu e nici primul și nici ultimul care a înconjurat Europa pe bicicletă, după cum declară chiar el. Sunt mulți cei care răspund acelei chemări irezistibile de a cutreiera lumea cu pasiune, pe două roți. Doar că...

Doar că omul nostru, pe nume Vladislav Pușnei, pe unde a fost, a pozat gol pe bicicletă! Și tânărul din Republica Moldova nu s-a fotografiat așa, gol-goluț, oriunde, ci taman în marile orașe ale lumii. Vladislav susține că aceste experiențe îi vor rămâne în memorie pe întreg parcursul vieții. Întâi a început în Sank Petersburg, chiar lângă Ermitaj, apoi...”M-am încăpățânat să repet stilul și în alte locații: Helsinki, Copenhaga, Amsterdam, Paris...”. Pur și simplu nu se putea opri! Și s-a simțit foarte bine, după cum a povestit pentru agora.md. Pe parcursul călătoriilor sale asezonate cu fotografii nud, primea multe mesaje de îngrijorare de la cunoscuți și prieteni. Dar el nu își făcea deloc griji, deoarece “acestea au fost și sunt pentru mine cele mai reprezentative și memorabile momente din călătoria mea”, a mai declarat el publicației menționate. 

Pentru el contează libertatea

Deși Vladislav “cochetează” cu medicina veterinară, pentru moldoveanul născut în satul Orac, raionul Leova, bicicleta e cel mai bun mijloc de evadare din rutină. „Pentru mine zona de confort înseamnă libertate în decizii și fapte. Funcționez bine și în deplină armonie atâta timp cât nu sunt strâns cu ușa la perete”. Tânărul a pozat gol pușcă pentru a transmite că suntem liberi! El mai precizează că momentul în care a schimbat ceva în viața lui a fost acela în care a pornit împreună cu un prieten să descopere Moldova pe bicicletă, “apoi România în anul următor, iar mai târziu Europa de Sud și de nord în două veri consecutive. Toate celelalte nouă luni ale anului treceau așa de greu, pentru că eram mereu în așteptarea noului sezon cald, de vacanță pentru mine și bicicleta mea”.

Capacitățile umane sunt necontenite

„Eu sunt un călător grăbit și din cauza asta am reușit să fac ultima mea călătorie de 11.200 km în 66 de zile. Cu siguranță, capacitățile umane sunt necontenite”, e de părere Vladislav.

Recunoaște că peste tot pe unde a ajuns a avut noroc de oameni cumsecade: „Pentru că eram un călător fără finanțe, interacțiunile cu oamenii erau esențiale și vitale pentru mine. De aceea trebuie în primul rând să le mulțumesc tuturor europenilor care au avut grijă de bărbosul și urât mirositorul Pușnei Vladislav care se băga în calea lor fără niciun fel de ezitare”. Tânărul veterinar nu consideră că escapadele sale prin lume sunt niște realizări extraordinare, dar se mândrește cu ce i-a reușit până acum. Inclusiv faptul de a poza gol. Cu bicicleta!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

NINA
08 Feb 2020

UN OM FRUSTRAT CARE DORESTE SA ATRAGA ATENTIA..... NU NE MAI MIRA NIMIC. NESIMTIREA E LA EA ACASA. UITE CA NU A INTERESAT PE NIMENI DACA ARE PARUL PUBIAN CRET, DACA E BLOND, SAU ORICE ALTCEVA. INTREBAREA MEA E - UNDE ERA POLITIA-? DECI UN NEBUN EXCENTRIC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine