2020-07-14 07:13

Preoții amintesc că acesta e un SEMN: Flori pe o creangă uscată, cu spini

 |  00:14
Preoții amintesc că acesta e un SEMN: Flori pe o creangă uscată, cu spini

Totul s-a petrecut zilele acestea în Italia, într-o biserică din orașul Ponza: coroana de spini aflată la picioarele Mântuitorului Iisus Hristos pe un crucifix a înflorit.

Pe creanga uscată a coroanei de spini au apărut flori, iar preoții din localitate amintesc că acesta este un semn că lucrurile sunt pe cale să devină mai bune. Spinii au fost așezați acolo încă de anul trecut, din perioada Crăciunului, scrie cotidianul Secolo d`Italia.

https://www.youtube.com/watch?v=ysbnSl3zhx0&feature=emb_title

În altă ordine de idei, Sfânta Coroană de Spini, care l-a însoţit pe Mântuitorul Isus Cristos pe cruce în Vinerea Patimilor constituie cea mai preţioasă relicvă a creştinătăţii. Aceasta şi-a găsit locul de cinste în faţa altarului Catedralei Notre-Dame din Paris, alături de o bucată din Adevărata Cruce aflată în stânga sa, iar la dreapta un cui al Răstignirii. Supusă multor controverse de-a lungul vremii, Sfânta Coroană de Spini a fost cercetată de nenumarate ori de comisii formate din medici, fizicieni, chimişti. Cele mai multe dintre acestea confirmă autenticitatea relicvei.

Fiind una dintre dovezile de netăgăduit care confirmă fundamentul credinţei creştine - răstignirea pe cruce a lui Isus pentru mântuire şi viaţă veşnică, Coroana de Spini a avut o istorie zbuciumată, marcată de grele încercări.

Istoria acestui sfânt obiect creştin a scris recent o filă, când, în incendiul de la Catedrala Notre Dame din Paris, ce a avut loc pe data de 15 aprilie 2019, Coroana de Spini a fost salvată miraculos.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz