2020-04-10 02:33

PREVIZIUNI 2020. Ai grijă! Cum intri în ea, așa rămâi: Noua Eră Astrologică

 |  16:58
PREVIZIUNI 2020. Ai grijă! Cum intri în ea, așa rămâi: Noua Eră Astrologică

Anul 2020 reprezintă un prag de trecut, un răgaz între modul în care ai fost și modul în care vei fi! Necesitând o confruntare cu toate provocările dificile care au nevoie de un remediu în cadrul civilizației, după cum precizează astrologii de pretutindeni.

2020 este începutul nu numai al unui nou deceniu, ci și al unei noi ere astrologice. Ca în orice proces de naștere, anul va implica “durerile facerii” pentru a avea o viață nouă. Nu este nimic ușor în privința tranzitelor anului 2020. Acestea conțin și o forță puternică în cadrul dizolvării și volatilității. Prin afirmarea activă a rolului pe care doriți să îl jucați în modelarea lumii viitoare, testele cu care vă veți confrunta în 2020 vă vor ajuta să cultivați noi niveluri de forță interioară, precum și noi abilități de partajat cu ceilalți.

Potrivit astrologului Crawford Gray, în centrul schimbării aduse în 2020 vor fi ciclurile Jupiter, Saturn și Pluto. Anul începe cu Saturn și Pluto în Capricorn și se încheie cu o conjuncție Saturn și Jupiter în Vărsător. Conjuncția dintre Jupiter și Saturn pe 21 decembrie este evenimentul astrologic definitoriu al anului, deoarece va stabili o eră astrologică a lui Jupiter și Saturn, unind semnele aeriene care vor continua până în 2159. Influența lui Pluto asupra lui Jupiter și Saturn va scădea. Implicații? Probleme cu structurile societății, care au nevoie de o reformă inovatoare și implică în special economia globală și opresiunea sistematică.

Ajustați ambițiile în ianuarie

 

Natura intensificatoare a anului 2020 va fi evidentă la începutul anului, deoarece ianuarie găzduiește nu numai o conjuncție între Saturn și Pluton, ci și o eclipsă lunară combinată cu o serie de conjuncții Soare, Mercur, Saturn și Pluto, în câteva zile, între 10-13 ianuarie. Deoarece Jupiter va contura simultan nodul sudic al lunii în Capricorn, va exista o stare de consolidare în ianuarie. Care va atrage aspirațiile și va focaliza atenția asupra scopului esențial pe care doriți să îl inițiați în anul următor. Ianuarie poate fi utilizat pentru ajustarea ambițiilor și pentru a face față limitărilor resurselor materiale, în timp ce revizuiți ce trebuie să cultivați și la ce trebuie să renunțați.

Saturn va intra în Vărsător pe 21 martie, unde va rămâne până la întoarcerea în Capricorn la 1 iulie. Intrarea inițială a lui Saturn în Vărsător, combinată cu prima conjuncție între Jupiter și Pluton la începutul lunii aprilie, poate ajuta la extinderea sferei de lungă durată. Apar scopuri pe termen lung, care depășesc restricțiile anterioare, descoperind în același timp modul de reordonare a priorităților.

Aliniere cu cele mai profunde dorințe pe care le aveți

 

În luna mai, nodurile lunare se vor schimba în Gemeni, iar Săgetătorul și Venus vor staționa retrograd în Gemeni, pe 13 mai. Cu nodul nord al lunii, precum și cu Venus retrograd care ocupă Gemeni, va fi important să apreciem curiozitatea și să fim dispuși să luăm în considerare. noi perspective și valori. Vor exista tulburări sociale, precum și schimbări vitale în cadrul relațiilor personale în perioadele iunie și iulie.

Orice schimbare a…poveștilor de viață, potrivit lui Crawford Gray, va fi pusă în mișcare în perioada sezonului de eclipse din iunie și iulie. Și va fi intensificată în continuare, pe 9 septembrie. Deși perioadele retrograde ale lui Marte pot coincide cu blocările frustrante ale motivației, accentul interior al lui Marte creează, de asemenea, potențialul de aliniere cu cele mai profunde dorințe pe care le aveți.

Întrucât conjuncția dintre Jupiter și Saturn din 21 decembrie formează, de asemenea, un aspect pătrat catalitic cu Uranus în Taur, se va elibera tensiunea care s-a dezvoltat de-a lungul anului. Pe fondul morții formelor vechi și apariției de noi aspirații. Pe tot parcursul anului 2020, întrebați-vă ce trebuie să eliberați pentru a face spațiu pentru ceea ce contează cu adevărat, deoarece va exista potențial necunoscut. Și provocări care apar atunci când intrăm colectiv într-o NOUĂ ERĂ!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine