2020-07-10 09:07

Realitatea ciudată a lui Boris Johnson. Cum a făcut el cu coronavirusul, ÎN SERIAL

 |  18:33
Realitatea ciudată a lui Boris Johnson. Cum a făcut el cu coronavirusul, ÎN SERIAL

Un serial îl va prezenta pe șeful guvernului britanic, de la numirea sa în iulie 2019 până la sfârșitul pandemiei și va fi produs de Richard Brown (care a produs și True Detective).

Serialul britanic va arăta cum a gestionat Boris Johnson criza coronavirusului. Regizorul englez Michael Winterbottom va realiza acest serial, care va prezenta, potrivit presei britanice și cele câteva zile cât a fost internat premierul la terapie intensivă, din cauza infectării cu Covi-19, după cum subliniază The Independent.

Sub conducerea lui Boris Johnson, Regatul Unit a fost una dintre țările cele mai afectate din lume și a avut cel mai mare număr de decese din Europa. Asistentul lui Johnson, Dominic Cummings, a fost aspru criticat în luna mai pentru decizia sa de a renunța la regulile de izolare în timpul unei călătorii la Durham. Nu se știe încă dacă acest incident va apărea în serial.

Se ciocnesc într-un mod neobișnuit

Brown a descris conceptul drept „o poveste care pare să demonstreze că realitatea este uneori mai ciudată decât ficțiunea”. „Există momente rare în istorie când liderii își văd viața privată legată doar de evenimente naționale. Experiența personală și rolul oficial se ciocnesc într-un mod neobișnuit“, adaugă Andrea Scrosati, un alt producător. Niciun rol nu a fost anunțat și niciun actor nu a fost ales deocamdată pentru a juca rolul lui Boris Johnson. Regizorului Michael Winterbottom i se va alătura jurnalistul politic de la Sunday Times, Tim Shipman, autorul cărții „All out war: the complete story of Brexit”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz