2020-08-10 18:56

Serviciile de MESAGERIE de la Facebook, Whatsapp şi Instagram vor FUZIONA

 |  18:40
Serviciile de MESAGERIE de la Facebook, Whatsapp şi Instagram vor FUZIONA

Mark Zuckerberg intenționează să fuzioneze serviciile de mesagerie de pe Instagram, Whatsapp și Facebook, relatează BBC News.

Cele trei platforme vor funcționa în continuare ca aplicații autonome, însă ele vor fi interconectate, astfel încât mesajele să poată fi transmise de la un serviciu la altul.  Facebook a precizat că proiectul personal al fondatorului Mark Zuckerberg se află la începutul unui proces de durată, ce ar urma să fie finalizat la sfârșitul anului 2019 sau la începutul anului viitor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-25Parerea ta...

ȘERPăLăUL ZUCKERBERG
25 Ian 2019

vrea să facă ca la ness: TREI ÎN UNUL...că așa se ”cade”...să cazi direct în gura ăstora, pe mâna lor TEHNOLOGICĂ....prin jucăriile TEHNO din ce în ce mai perfecționate pentru oameni ”mari”! Să vezi cum vorbesc și își transmit INSTANT selfie-uri, pupici de pe oriunde-ar fi...când sunt pe budă, la masă, când se îmbracă, când merg pe stradă, când șofează, etc...pfaaaa!
ASCULTAțI
25 Ian 2019

ce-au pățit femeile-astea două: Pe la început de interviu, min.4,57 spune despre VOCEA MECANICĂ care i-a spus: ”Este în ordine Lynn, când ei muncesc/lucrează la glanda pineală și pituitară, ei te pocnesc...” –fază la care s-a hotărât să închidă telefonul ca să se odihnească...numai că, nici bine n-a făcut-o că aceea VOCE MECANICĂ s-a auzit în camera ei văzând niște ALIENI CENUȘII...și-a sunat prietena de două ori, în părți diferite de timp cerându-i părerea. Cea care povestește a fost înfricoșată de moarte spune că îi vede (nu foarte clar) în casă, aude mesajele lor, ”ei” îi spun că are o misiune de îndeplinit, în prezența celor 2 pisici ale ei care s-au speriat de ”musafiri” pitindu-se pe după mobilă; în următoarele seri, pe la mijlocul nopții, a ieșit pe balcon crezând că dacă schimbă zona – din dormitor, afară, pe balcon, n-o să mai audă acele SUNETE METALICE, ceea ce nu a dimininuat cu nimic din auzirea lor, întrebându-și apoi vecinii dacă nu cumva aud și ei ceea ce aude ea...ei au negat că ar auzi ceva, în schimb - a fost invitată prietenește la o bere ca să-i ”treacă”.
A VORBIT
25 Ian 2019

și cu un specialist din Canada, specializat în limbajul extraterestru și i-a spus că cei care au intrat în contact cu ea fac parte din nivelul dimensional cel mai de sus, adică de la cel mai înalt nivel; așa că are parte în continuare de vizite nocturne, simte prezența ”lor” (a reptilienilor) pretutindeni unde se duce (ziua sau noaptea...); survolează deasupra și în jurul locuinței ei elicoptere negre, deci e para-urmărită! Se întâlnește cu oameni bizari care-i spun că vin de pe Marte, invitându-o să facă parte din Grupul Kerry Cassidy, a PROIECTULUI CAMELOT, le simte energia ciudată, modul cum devin plasmatici, schimbători DAR are senzația nebuna, că ”ei” ar fi ”buni”! Îi pune la dispoziție celui care i-a luat interviul, o parte din sunetele pe care le-a auzit acționând Skype (min.10,24 – 11,05). Mai spune o chestie trăznită: vorbește despre copilul cristal (fetița unei prietene, dragă ei) care a vorbit cu ea pe Skype și a înțeles-o, a înțeles despre ce este vorba, mai ales că aproape își ieșise din minți după această sondare...deoarece aceast copil-cristal ”are experiență în biolocație și își poate muta/transfera propria energie, fiind un copil foarte profund, spunând că ÎNȚELEGE ceea ce s-a întâmplat” comunicând cu ”ei” prin mesaje pe chat, pe facebook, ceea ce e halucinant!
Vă REDAU
25 Ian 2019

o fărâmă din mesajul înțeles de copilul – cristal, la ceea ce spun reptilienii- draci, cu voce metalică, care captează energia noastră mentală și se transpun de-a dreptul ”în carne și oase”, în camera/dormitorul unde avem televizorul-plasmă, telefoanele inteligente sau laptop-ul, pentru că INTERFERĂM DIGITAL CU EI, DATORITĂ INTERNETULUI. Ce i s-a transmis: ”NOUA ”NATURĂ” A INTERNETULUI VA FI INTERNAȚIONALĂ PENTRU CINE ESTE INTERESAT ȘI VREA SĂ NI SE ALĂTURE VIITORUL NOSTRU ÎN CARE DATORITĂ TEHNOLOGIEI...”NOI” (împreună cu omul) VOM FUZIONA...” Despre ”NNN”- Next Nature Network, ca o coincidență teribilă sau nu...ca un imprint spiritual – este a 14-a literă din alfabetul roman, își are originea în simbolul fenician NONE care apare și la evrei, în aramaică, arabă, siriană, apare și la greci, latini și chirilică, iar originalul se crede a fi derivat din hieroglifele egiptene adică a simbolului ȘARPELUI! La fel, N în ebraică, reprezintă Șarpele Nakash...deci, nu este vorba despre altceva decât despre ceea ce ni se pregătește: TRANSHUMANISM. Autorul documentarului spune că, cea de-a doua BESTIE care răsare, ar fi NETWORK-ul, o uriașă parte de imagine a SEMNULUI FIAREI care se desfășoară pentru a ne controla. ”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz